Κώστας Κόκλας: Δεν θα πιστεύετε τι τον ρώτησε ο γιός του και τι απάντησε!!!

120

Καλεσμένος στο «The 2night show» την Τετάρτη 16 Μαρτίου ήταν οΚώστας Κόκλας και μεταξύ άλλων μίλησε για τον χωρισμό του και για τη σχέση που έχει μετά το διαζύγιο με τον γιο του.
«Τη σχέση με το παιδί σου την καθορίζεις εσύ. Το παιδί σου μαθαίνεις να το αγαπάς και να σε αγαπάει. Θέλει χρόνο. Παρόλο τις αντιξοότητες της δουλειάς μου και την πίεση, προσπαθώ να βρω έναν χρόνο να εντάξω αυτό το κομμάτι. Η Κατερίνα έχει πάρα πολύ κατανόηση. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον Δημήτρη μακριά από αυτό το κομμάτι και να του δείξουμε, αλλά και να αποδεικνύουμε καθημερινά ότι εμείς είμαστε εκεί για αυτόν και ότι αυτό που συμβαίνει στην μαμά και στον μπαμπά έχει να κάνει ε την μαμά και τον μπαμπά, εμείς είμαστε δίπλα σου και όποτε μας θες είμαστε εδώ. Το έχει πάρει πολύ καλά, το διαχειρίζεται πολύ καλά και μου κάνει εντύπωση γιατί τα παιδιά πολλές φορές λύνουν τα θέματα και είναι και πιο ώριμα πολλές φορές από εμάς σε ορισμένα πράγματα» είπε ο ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στη συνέχεια αποκάλυψε την πιο δύσκολη ερώτηση που του έχει κάνει ο γιος του και τον «αφόπλισε».

«Πρόπερσι το καλοκαίρι, στην ηλικία των 6-7 ο γιος μου, περνούσαμε έξω από το νεκροταφείο και μου λέει “Εδώ είναι ο παππούς και η γιαγιά ε;” του λέω “Ναι”. Κάνει παύση. Οδηγούσα εγώ, ήταν πίσω αυτός και μου λέει “Μπαμπά όταν πεθάνεις θέλεις να σε θάψω ή να σε κάψω;” και του λέω “ρε παιδί μου ό,τι θέλεις. Αν θέλεις να με κάψεις να χύσεις τη στάχτη μου στη θάλασσα, αν θέλεις να με θάψεις να ανάβεις ένα καντηλάκι”» δήλωσε.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο