«Μένω στο σπίτι όπου …έφυγε η Έλλη Λαμπέτη»… Ποιά ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη??? (PHOTO)

156

 

Η Βάνα Πεφάνη αποκαλύπτει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Λοιπόν» και στην Ρενέ Σαραντινού πως τα τελευταία 10 χρόνια μένει στο σπίτι όπου αρρώστησε και «έφυγε» από τη ζωή η Έλλη Λαμπέτη.

Μένεις στο σπίτι της αείμνηστης Έλλης Λαμπέτη;
Ναι, μένω στο σπίτι όπου αρρώστησε η Έλλη Λαμπέτη, στην Κυψέλη. Όταν έπιασα το σπίτι δεν ήξερα ότι ήταν αυτό. Μένω πολλά χρόνια. Ήταν ένα θαυμάσιο σπίτι, πήγαμε, το πιάσαμε κι ένα πρωί, μετά από μια εβδομάδα, πηγαίνοντας στο φούρνο της γειτονιάς, μου είπαν: «Ξέρεις ότι μένεις στο σπίτι όπου έμενε η Έλλη Λαμπέτη;». Είπε «Αμάν, Παναγία μου!» Εκεί αρρώστησε η Έλλη Λαμπέτη κι εκεί «έφυγε». Μένω σ’ ένα «κατοικημένο» σπίτι.

Πώς αισθάνθηκες όταν το έμαθες;
Στην αρχή έλεγα: «Θα με ξυπνάει το φάντασμα με αυτά που κάνω»! Πλάκα κάνω… Μιλάμε για μια σπουδαία ηθοποιό. Το ξεπέρασα πολύ γρήγορα, μένω 10 χρόνια εκεί. Το λέω ότι μένω εκεί, γιατί είναι ένα ιστορικό σπίτι. Το σπίτι της ήταν 4ος και 5ος όροφος μαζί, αυτό διαχωρίστηκε κι έγινε δυο σπίτια, εγώ μένω εκεί που ήταν οι κρεβατοκάμαρες. Το δικό μου σπίτι είναι οι παλιές κρεβατοκάμαρες του σπιτιού που έμενε η Λαμπέτη.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

zappit.gr