Μήπως σας κοροϊδεύει και μετά το χωρισμό σας;;;

53

Έχετε χωρίσει πρόσφατα, αλλά ο σύντροφός σας δείχνει με τον τρόπο του ότι θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται μαζί σας, να επικοινωνήσει ή ακόμα και να περάσει μερικά μοναδικά του βράδια στην αγκαλιά σας. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα 7 συχνότερα σημάδια, ότι μάλλον… σας κοροϊδεύει. Είτε απλώς θέλει να περάσει καλά μαζί σας για ένα βράδυ, είτε σας πουλάει… έρωτες για μεταξωτές κορδέλες, είτε ζητάει επανασύνδεση.

Δείτε ποια είναι αυτά:

1. Είστε μαζί, και αφού χωρίσατε
Εάν ο πρώην σας συμπεριφέρεται σαν νυν, δηλαδή ανταλλάσσετε τακτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, εξακολουθείτε να κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι και να περνάτε χρόνο μαζί, μην έχετε υψηλές προσδοκίες, γιατί όλα αυτά τα κάνει χωρίς το άγχος της δέσμευσης, που μάλλον ήταν και ο λόγος που σας χώρισε εξαρχής. Το πιθανότερο είναι να μην τον ενδιαφέρει η επανασύνδεση, αλλά να περνάει τον καιρό του μέχρι να βρει άλλο «λιμάνι» να δεσμευτεί.

2. Αδυνατεί να αποδεσμευτεί πλήρως
Μπορεί να χωρίσατε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, αλλά εκείνος επιμένει πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εσάς και αδυνατεί να κόψει κάθε επικοινωνία. Δεν έχει απαραίτητα κακές προθέσεις, αφού απλά θέλει με κάποιο τρόπο να παραμείνετε στη ζωή του. Οι καλές προθέσεις του όμως, δεν έχουν πάντα καλά αποτελέσματα αφού, με αυτό τον αθώο τρόπο σας εμποδίζει να αποδεσμευτείτε συναισθηματικά και να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας.

3. Θέλει να βγαίνει και με άλλες και με εσάς
Ο πρώην σας βγαίνει και με εσάς, αφού θέλει να «διατηρήσει την επαφή» μαζί σας, αλλά βγαίνει και με άλλες κοπέλες. Αυτός, θα πρέπει να ξέρετε, είναι ο χειρότερος τύπος πρώην, αφού θέλει και την πίτα ολόκληρη και στο σκύλο χορτάτο. Θέλει να συνεχίσει να βγαίνει μαζί σας γιατί περνάει πάντα καλά μαζί σας, αλλά ταυτόχρονα ψάχνει και την αντικαταστάτριά σας. Να είστε προετοιμασμένες για τη στιγμή που θα βρει μια άλλη και το τηλέφωνό σας θα σιγήσει απότομα.

4. Δίνει υποσχέσεις ενώ έχετε χωρίσει
Εφόσον αποφασίσατε να χωρίσετε δεν έχετε κοινό μέλλον. Αν όμως εκείνος επιμένει να χρησιμοποιεί φράσεις όπως «ποιος ξέρει που θα είμαστε σε ένα χρόνο από τώρα» και «ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να τα ξαναβρούμε» τότε δεν το κάνει επειδή μετάνιωσε για το χωρισμό, αλλά επειδή θέλει να σας έχει σαν εναλλακτική, αν δεν καταφέρει να βρει άλλο «θύμα» μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο.

5. Χωρίζετε και τα ξαναφτιάχνετε 10 φορές τη μέρα
Εάν ο χωρισμός και η επανασύνδεση έχει γίνει μια καθημερινή συνήθεια για εσάς, αυτό σημαίνει ότι και εσείς και εκείνος αδυνατείτε να αποδεσμευτείτε και είστε και οι δυο εξαρτημένοι συναισθηματικά, ο ένας από τον άλλο. Δεν περνάτε καλά χωρίς αυτόν και δεν περνάτε καλά ούτε με αυτόν, γι’ αυτό και επιτρέπετε όλα αυτά τα πισωγυρίσματα.

6. Επιστρέφει μόνο όταν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει
Το συνηθέστερο είδος πρώην είναι εκείνο που επιστρέφει στη ζωή σας μόνο όταν θέλει να διαπιστώσει αν είστε ακόμα ελεύθερη και μόλις σιγουρευτεί ότι είστε διαθέσιμη για μια πιθανή επανασύνδεση, αποσύρεται ξανά. Τον ενδιαφέρει θεωρητικά μόνο η διαθεσιμότητά σας και να βεβαιωθεί ότι είστε ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Δεν επιδιώκει ποτέ επανασύνδεση γιατί δεν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

7. Επιστρέφει σε εσάς μετά από κάθε χωρισμό
Ο πρώην σας έκανε σχέση μετά από εσάς, αλλά δεν ευόδωσε ούτε αυτή η σχέση και αφού χώρισε, ήρθε πάλι σε εσάς για παρηγοριά. Και μετά κατάφερε και έκανε πάλι σχέση και τα κατάφερε και ξαναχώρισε και πάλι κατέληξε σε εσάς για παρηγοριά. Μην συγχέετε αυτή τη συμπεριφορά με ενδιαφέρον για τη μεγάλη του αγάπη, δηλαδή εσάς, καθώς είστε απλά ένα εργαλείο για να τονώσει την αυτοπεποίθησή του και τίποτα παραπάνω.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

govastileto.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here