Μίλησαν και έστειλαν τον πατέρα τους, στη φυλακή – Αίσθηση από τις αποκαλύψεις των παιδιών!

75

Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές των δύο παιδιών που έδειχναν καθημερινά προβληματισμένα, κλεισμένα στον εαυτό τους. Προβληματισμένοι ακόμα και οι αστυνομικοί…

Σοκ προκαλεί η είδηση της κακοποίησης δύο παιδιών από τον πατέρα τους, που πλέον παίρνει το δρόμο για τη φυλακή. Ακόμα και οι έμπειροι αξιωματικοί της ασφάλειας Χανίων έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν τα δύο αγόρια ηλικίας 16 και 17 ετών να περιγράφουν τα εφιαλτικά χρόνια που πέρασαν κοντά στον πατέρα τους, ο οποίος για ασήμαντη αφορμή χειροδικούσε σε βάρος τους και αυτό, όπως λένε, ήταν ένα μαρτύριο που κρατούσε από όταν ήταν μωρά!

Η μητέρα τους θύμα και εκείνη κακοποίησης φοβόταν να αποκαλύψει το δράμα που ζούσαν η ίδια και οι δυο τους γιοί πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού, με αποτέλεσμα να περνάνε τα χρόνια και η κατάσταση να γίνεται αφόρητη. Ένα συγκλονιστικό μήνυμα που έστειλε το ένα παιδί από το κινητό του πατέρα του σε έναν συμμαθητή του και σύμφωνα με πληροφορίες έγραφε πως «Προτιμώ να πεθάνω παρα να με σκοτώσει αυτός» ήταν αυτό που κινητοποίησε τις αρχές και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικτής αυτής υπόθεσης.

Ο 45χρονος Χανιώτης που είναι άνεργος συνελήφθη την περασμένη Δευτερα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και προφυλακίστηκε καθώς οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει για ενδοοικογενειακή βία είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Τωρα η μητέρα με τα δύο της παιδιά που βρίσκονται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους και να αφήσουν πίσω τον εφιάλτη που ζούσαν τα δύο αγόρια από τη μέρα που γεννήθηκαν.

Πηγή: neatv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg