Μαγνησία: ΚΡΙΜΑ……….Αυτοκτόνησε ο χαμογελαστός καθηγητής – Έδεσε θηλιά από το μπαλκόνι του σπιτιού του!

84

 

 

Συγκλονιστικές εικόνες στο σχολείο του, με τα παιδιά να μαθαίνουν την τραγική είδηση και να ξεσπούν σε κλάματα…

Στο πένθος βύθισε την εκπαιδευτική οικογένεια της Μαγνησίας, η είδηση του τραγικού τέλους που έδωσε στη ζωή του εκπαιδευτικός του νομού. Πρόκειται για έναν 44χρονο ο οποίος βρέθηκε χθες το πρωί (07-05-2015) κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του στον Αγιο Στέφανο. Είχε φτιάξει αυτοσχέδιο βρόχο από σχοινί και έγραψε με τραγικό τρόπο τον επίλογο της ζωής του.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Ταχυδόμος
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Ταχυδόμος

Η είδηση του θανάτου του 44χρονου συγκλόνισε την εκπαιδευτική κοινότητα ιδίως στο σχολείο όπου δίδασκε. «Ηταν η χαρά του σχολείου. Πάντα πρόσχαρος, χαμογελαστός, αγαπητός στους μαθητές και τους καθηγητές. Πώς; Τι; Γιατί; Ο Χρήστος ο δικός μας; Δεν μπορούμε να απαντήσουμε στα ερωτήματα», ανέφεραν συνάδελφοί του.

Το σχολείο όπου δίδασκε λειτούργησε αλλά σε βαριά ατμόσφαιρα πένθους. Οταν ανακοινώθηκε στους μαθητές η τραγική είδηση, τα παιδιά ξέσπασαν σε κλάματα. Κανένα δεν πίστευε ότι ο αγαπημένος τους εκπαιδευτικός δεν θα είναι πλέον κοντά τους.

Από την ΕΛΜΕ Μαγνησίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ενα μεγάλο Γιατί. Γιατί ένας υπέροχος άνθρωπος να φεύγει από τη ζωή τόσο πρόωρα; Γιατί ένας εκπαιδευτικός να αφήνει τους αγαπημένους του μαθητές χωρίς τη παρουσία του; Γιατί ένας εξαίρετος συνάδελφος να φτωχαίνει με την απουσία του την εκπαιδευτική κοινότητα; Αυτό το μεγάλο Γιατί μας βασανίζει Χρήστο…”

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here