Μακάβριο!!! Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Ο Στράτος μου έστειλε λουλούδια μετά το θάνατό του…» (PHOTOS)

137

 

Είναι μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια, η οποία όχι μόνο συνεργάστηκε στενά με τον Στράτο Διονυσίου, αλλά είχε σχέση μαζί του.

Αυτό, έγινε γνωστό τα τελευταία χρόνια. Σε συνέντευξή της στο Λοιπόν μίλησε για την καριέρα της, την συνεργασία τους, γιατί μετάνιωσε που μίλησε για την σχέση τους και αποκάλυψε ότι της έστειλε λουλούδια ενώ είχε φύγει από τη ζωή. «όποτε δίνω συνέντευξη, λόγω του ότι είχα παραδεχθεί τη σχέση που είχα με τον Στράτο Διονυσίου, κάτι που έκανα γιατί ήταν γνωστή και δεδομένη πανελλαδικά. Έδωσα πριν από καιρό μια τηλεοπτική συνέντευξη και είπα τα πράγματα αναλυτικά, για καριέρα και σχέση, το μετάνιωσα κι αυτό. Αν το ήξερα, δεν θα παραδεχόμουν τη σχέση μου με τον Στράτο. Οι δημοσιογράφοι μένουν στη σχέση, γιατί αυτό «πουλάει», αλλά εγώ είμαι αδικημένη τραγουδίστρια. Γιατί στέκονται όλοι στη σχέση μου και όχι στην καριέρα μου. Με τον Στράτο είχα μια ιστορία καλλιτεχνική. Η δεκαετία του ’80 ήταν η χρυσή εποχή του και σε αυτή την εποχή συμμετέχω στις επιτυχίες του, στα τραγούδια του, έχουμε ολόκληρη ιστορία. Ξέρει κανένας ότι ο Στράτος ήταν καταπληκτικός συνθέτης; Στο ξεκίνημα του έγραψε πάρα πολλά τραγούδια, σύνθεση και στίχο. Έχω την τιμή, τη χαρά και είμαι υπερήφανη, γιατί είμαι ο μόνος άνθρωπος που έχει πει τραγούδια του. Έχει γράψει τραγούδια για μένα. Έχω πει τέσσερα τραγούδια του. Ετοιμάζαμε κι άλλο δικό του τραγούδι, ένα ντουέτο, για να το πούμε μαζί, αλλά δεν πρόλαβε, «έφυγε» από τη ζωή» εξήγησε η Μαρίνα Βλαχάκη και συνέχισε: «Η σχέση μου με τον Στράτο ήταν κάτι τελείως ξεχωριστό, δεν είχε σχέση με την καριέρα. Στην καριέρα μου δεν με βοήθησε η σχέση μου μαζί , του, γιατί μετέπειτα έμεναν σε αυτήν και όχι στην ιστορία μου, και αυτό μου έκανε κακό. Γι’ αυτό δεν θέλω να μιλάω πια για τη σχέση μου με τον Στράτο. Επιβιώνω από την αγάπη του κόσμου που με λατρεύει ως προσωπικότητα και ως τραγουδίστρια. Επιβιώνω αξιοπρεπώς στο χώρο».

Τέλος, αποκάλυψε: «Μετά θα ξανασυνεργαζόμασταν. Η πρεμιέρα μου ήταν την Παρασκευή, την ημέρα που ο Στράτος «έφυγε» από τη ζωή. Είχε προλάβει και είχε παραγγείλει λουλούδια για την πρεμιέρα μου από την Πέμπτη, είναι συγκλονιστικό. Τα λουλούδια μου ήρθαν, στην πρεμιέρα δεν πήγα, δεν τραγούδησα… Έγινε η κηδεία τη Δευτέρα και πήγα στη δουλειά την Τρίτη. Έχασα τη γη κάτω απάτα πόδια μου. Από τη στιγμή που «έφυγε» ο Στράτος και μετά, στο σινάφι μου, δεν με αντιμετώπισε κανένας σαν αυτό που ήμουν κι αυτό το έκαναν οι δημοσιογράφοι»

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

Πηγή: gossip-tv.gr