Μακριά μαλλιά σε χρόνο ΡΕΚΟΡ!!!

110

 

 

Πάντα ονειρευόσασταν μακριά μαλλιά αλλά δεν μπορείτε να τα μακρύνετε; Εμείς σας έχουμε τη λύση! Ακολουθείστε τα παρακάτω  beauty tips και τα μαλλιά σας θα έχουν μακρύνει μέχρι το καλοκαίρι!

Λουστείτε με χλιαρό νερό

Στο λούσιμο πείτε όχι στο καυτό νερό. Λουστείτε με χλιαρό νερό στην αρχή και καθώς τελειώνετε τη διαδικασία γυρίστε το στο κρύο. Η υπερβολική θερμότητα αφυδατώνει και καταστρέφει την τρίχα.
Βάλτε αιθέρια έλαια. Αν θέλετε τα μαλλιά να σας να μεγαλώνουν πιο γρήγορα, τα αιθέρια έλαια μπορεί πραγματικά να βοηθήσουν. Εάν ήδη ξέρετε τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων τώρα είναι ευκαιρία να τα δοκιμάσετε και στα μαλλιά σας. Αιθέρια έλαια όπως η λεβάντα, το θυμάρι και άλλα σας υπόσχονται γρήγορα μακριά μαλλιά.
Μην ξεχνάτε να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας
Το βούρτσισμα είναι απαραίτητο για το τριχωτό της κεφαλής σας και γι’ αυτό μία με δύο φορές το πρωί και μία φορά το βράδυ καθίστε μπροστά στον καθρέφτη σας και βουρτσίστε τα μαλλιά σας. Προσοχή αποφύγετε το βούρτσισμα των μαλλιών σας όσο αυτά είναι βρεγμένα γιατί έτσι σπάνε.
Μην τρίβετε με την πετσέτα τα μαλλιά σας
Τα βρεγμένα μαλλιά είναι πολύ εύθραυστα όταν λοιπόν τα τρίβετε με την πετσέτα αμέσως μετά το λούσιμο, είναι πολύ εύκολο να σπάσουν.
Κουρευτείτε
Το συχνό κούρεμα δεν θα σας μακρύνει τα μαλλιά αλλά θα διατηρήσει την εικόνα τους υγιή. Δεν αρκεί μόνο να έχετε μακριά μαλλιά πρέπει να είναι και υγιή.
Βγάλτε από την πρίζα το πιστολάκι
Για να μακρύνουν τα μαλλιά σας αφήστε τα να στεγνώνουν φυσικά και προστατέψτε τα από την υψηλή θερμοκρασία. Όταν κάνετε styling με σίδερο ή πιστολάκι μη ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε κατάλληλα προϊόντα που προστατεύουν την τρίχα από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here