Μανιακός πυροβολεί οδηγούς ταξί! Ένας νεκρός στο Κεφαλάρι, ένας τραυματίας πριν από 20 μέρες

61


– Δράστη που έχει εμμονή με τους οδηγούς ταξί αναζητά η αστυνομία μετά τη δολοφονία στην Κηφισιά
– Πριν από 20 μέρες είχε δεχτεί επίθεση άλλος οδηγός ταξί στο ίδιο σημείο
– Άγνωστος τον είχε πυροβολήσει στο λαιμό και δεν είχε πάρει λεφτά
– Η αστυνομία κράτησε “μυστική” εκείνη την επίθεση

Έναν επικίνδυνο μανιακό και εμμονικό με οδηγούς ταξί αναζητά η αστυνομία μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση οδηγού ταξί τα ξημερώματα της Τετάρτης (01.03.2017) στο Κεφαλάρι, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη. Όπως αναφέρουν αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, ο δράστης κυκλοφορεί οπλισμένος και σκορπά τον τρόμο στις πιάτσες των ταξί.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο συμπέρασμα αυτό γιατί 20 μέρες πριν από τη δολοφονία του οδηγού ταξί στο Κεφαλάρι, ένας άλλος οδηγός είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση αλλά από θαύμα γλίτωσε. Τραυματίστηκε όμως σοβαρά και παραμένει στο νοσοκομείο.

Ο συγκεκριμένος οδηγός είναι ένας νεαρός άνδρας που οδηγούσε το ταξί του πατέρα του τα Σαββατοκύριακα για να βγάζει το χαρτζιλίκι του. Όπως προκύπτει από τις αστυνομικές έρευνες, πριν από 20 μέρες πήρε κούρσα τον δράστη. Όταν τον ρώτησε που θέλει να τον πάει, εκείνος του απάντησε «εδώ πιο κάτω, θα σου πω εγώ».

Και όταν έφτασαν στην οδό Χαριάλου Τρικούπη (σημείο όπου έγινε και η δολοφονία της Τετάρτης), του ζήτησε να σταματήσει, έβγαλε το όπλο του και τον πυροβόλησε στο λαιμό! Κατά πάσα πιθανότητα, το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση προ 20ημέρου είναι του ίδιου διαμετρήματος με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του ταξιτζή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όπως και στη δολοφονική επίθεση στον οδηγό ταξί την Τετάρτη έτσι και πριν από 20 μέρες, ο οδηγός που δέχτηκε την επίθεση δεν έπεσε θύμα ληστείας!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg