Μεϊμαράκης-Μητσοτάκης στον ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ!!!!

49

 

Ξεκάθαρο μήνυμα μιας κεντροδεξιάς στροφής του κόμματος φαίνεται πως έστειλε ο λαός της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχοντας μαζικά και στηρίζοντας τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι 400.000 του κόσμου που πήραν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έδειξαν παράλληλα ότι η παράταξη μοιάζει να ξυπνάει από τον λήθαργο των απανωτών εκλογικών αποτυχιών.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, το επίσημο αποτέλεσμα αναμένεται να ανακοινωθεί στις 08:00 το πρωί από την ΚΕΦΕ που φάνηκε να αιφνιδιάζεται από τη συμμετοχή του κόσμου, ωστόσο όλα δείχνουν προκαθορισμένα καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι μπροστά με ποσοστό άνω του 40%, ενώ ακολουθεί και θα είναι ο αντίπαλός του στον δεύτερο γύρο της 10η Ιανουαρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το επιτελείο του να προσδιορίζει ένα ποσοστό κοντά στο 30%, ποσοστό που του δίνει ελπίδες να διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος στον δεύτερο γύρο.

Ένας δεύτερος γύρος που ίσος αποδειχθεί ντέρμπι καθώς, αν και δεν υπήρξε επίσημη δήλωση, όλα δείχνουν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναμένεται να έχει διψήφιο ποσοστό, θα δώσει τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ισοσκελίζοντας έτσι κατά μεγάλο ποσοστό την διαφορά του πρώτου γύρου.

Στο στρατόπεδο του Απόστολου Τζιτζικώστα επικρατεί προβληματισμός, αλλά και απογοήτευση, καθώς θεωρείται ότι η στήριξη του Κ. Καραμανλή προς τον Ε. Μεϊμαράκη άλλαξε τα δεδομένα, ειδικά στην περιοχή της Μακεδονίαςε όπου είχε προβάδισμα ο περιφερειάρχης, ωστόσο παραμένει άγνωστο το τι θα πράξει ενόψει του δεύτερου γύρου, αν και πολύ δύσκολα οι ψηφοφόροι του θα στήριζαν την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη.

Έτσι τα δεδομένα δείχνουν ντέρμπι και πως όλα θα κριθούν από τη συμμετοχή των ψηφοφόρων και στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr