Μικρά μυστικά για να βγαίνετε καλλονή στις selfies !!!

53

 

Πρέπει να το παραδεχτούμε πως πλέον οι selfies και γενικά οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε στα social media καταλαμβάνουν μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Ποια είναι όμως τα μυστικά για να βγαίνετε καλύτερη και ομορφότερη σε αυτές

Χαμογελάστε με τα μάτια
Οι πρώτες συμβουλές για τέλειες selfies είναι να «ξεκολλήσετε» το πρόσωπο από τον λαιμό σας και να χαμογελάσετε με τα μάτια. Οταν χαμογελάμε δείχνοντας τα δόντια μας, το πρόσωπο μας δείχνει πιο γεμάτο. Με το να κάνετε ένα ελαφρύ μειδίαμα, δίνετε την ψευδαίσθηση πως ορίζεται το πρόσωπο σας, ενώ ανεβάζετε και τα ζυγωματικά σας.

Παίξτε με τις γωνίες, για να φαίνεστε ψηλότερη
Για να κάνετε το σώμα σας να δείχνει πιο λεπτό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ψεύτικη εικόνα ανάλογα με τη γωνία λήψης. Αν είστε μικροκαμωμένη, τραβήξτε φωτογραφία από μια χαμηλότερη γωνία.

Βρείτε την πιο κολακευτική πόζα για τα ρούχα σας
Αν ένα ρούχο δεν είναι τόσο κολακευτικό για εσάς, π.χ είναι πιο χαλαρό, καθίστε για να του δώσετε σχήμα.

Δοκιμάστε να σας φωτογραφίσουν, ενώ περπατάτε
Ένα ακόμη μυστικό για να φαίνεστε πιο αδύνατοι είναι να περπατήσετε. Ετσι θα δημιουργήσετε γωνίες στο σώμα σας, γυρίζοντας στο πλάι.

Παίξτε με τα χέρια σας
Καλό θα ήταν να μην κρεμάτε τα χέρια σας στο πλάι. Είτε ορίστε τη μέση σας ακουμπώντας τα πάνω σε αυτή, σαν μοντέλο, ή κάντε πως παίζετε με τα μαλλιά σας.

Τα φίλτρα αυτά τα μαγικά
Αν όλα αποτύχουν ήρθε η ώρα να βάλετε εμπρός τα μεγάλα μέσα. Χρησιμοποιήστε φίλτρα αλλά με μέτρο. Μην το παρακάνετε, διότι δεν θέλετε να δείχνετε επεξεργασμένη.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας