Μικρή Ευαγγελία: Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος

96

Στη μία το μεσημέρι κηδεύεται το μικρό αγγελούδι που έφυγε τόσο άδικα. Η τελευταία πράξη του δράματος για τη μικρή Ευαγγελία Καστρινάκη θα γραφτεί στο κοιμητήριο της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά.

Η μικρής Ευαγγελία δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στη μάχη με την ασθένειά της. Συγκλόνησε το πανελλήνιο η ιστορία της. Χιλιάδες ήταν εκείνη που στάθηκαν, με όσα χρήματα μπορούσαν στο πλευρό της, όμως ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος της.

Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο σε εξειδικευμένο κέντρο της Μεγάλης Βρετανίας, όπου είχε μεταφερθεί για να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία, αλλά δεν τα κατάφερε.

Σήμερα επιστρέφει από το Λονδίνο στα Χανιά, προκειμένου να οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία.μικρή Ευαγγελίαμικρή Ευαγγελία

Το χρονικό

Η μικρή Ευαγγελία είχε διαγνωστεί με επιθηλιακό όγκο Wilms. Μετά από μακρά νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε εξειδικευμένο νοσηλευτικό ίδρυμα στο Λονδίνο.

Τα χρήματα χάρη σε μια πανελλήνια κινητοποίηση συγκεντρώθηκαν, ο οργανισμός του μικρού παιδιού φάνηκε αρχικά να ανταποκρίνεται στην πειραματική θεραπεία. Μια επιπλοκή όμως το Σάββατο στάθηκε μοιραία.

Με πληροφορίες από cretapost.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg