Μυστήριο με το θάνατο 16χρονης στη Γλυφάδα – Κρεμάστηκε με το μαντήλι της

67

– Σοκαρισμένη και βυθισμένη στο πένθος η κοινωνία της Γλυφάδας από το θάνατο 16χρονου κοριτσιού
– Το βρήκαν κρεμασμένο στο δωμάτιό του η μητέρα και μια καθηγήτριά της
– Δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας
– Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι θύμα του μακάβριου παιχνιδιού chocking game που έχει γίνει “μόδα” στο ίντερνετ
– Για ένα χαρούμενο κορίτσι χωρίς προβλήματα στο σπίτι κάνουν λόγο όσοι τη γνώριζαν

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένα 16χρονο κορίτσι βρέθηκε από κρεμασμένο με το μαντήλι του μέσα στο δωμάτιό του. Τραγικά πρόσωπα οι γονείς της και περισσότερο η μητέρα της, η οποία ήταν εκείνη που τη βρήκε νεκρή στο δωμάτιό της.

Όλα έγιναν την περασμένη Δευτέρα (27.03.2017) στο σπίτι της οικογένειας στη Γλυφάδα. Το 16χρονο κορίτσι είχε στις 15:00 το μεσημέρι ιδιαίτερο μάθημα αλλά όταν πήγε η καθηγήτρια στο σπίτι, κανείς δεν της άνοιξε.

Η γυναίκα ειδοποίησε τη μητέρα του παιδιού, η οποία πήγε στο σπίτι και τότε βρήκε το σπλάχνο της νεκρό. Το 16χρονο, είχε κρεμαστεί με ένα μαντήλι στην ντουλάπα του δωματίου της. Δεν είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας και αυτό περιπλέκει την υπόθεση, την έρευνα για την οποία έχει αναλάβει το τοπικό τμήμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή το αν το 16χρονο κορίτσι είναι θύμα του διαδικτυακού παιχνιδιού choking game, που έχει γίνει “μόδα” ανά τον κόσμο. Σε αυτό, ο “παίκτης” δένεται στο λαιμό μέχρι να ζαλιστεί. Πολλά παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τον προσωπικό υπολογιστή του νεαρού κοριτσιού προκειμένου να αναζητήσουν στοιχεία που θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της. Αν δηλαδή πρόκειται για ακόμη ένα θύμα του μακάβριου παιχνιδιού ή για αυτοκτονία.

Εκείνο, πάντως, που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως οι φίλοι της 16χρονης μίλησαν για ένα χαρούμενο κορίτσι, το οποίο δεν αντιμετώπιζε προβλήματα στο οικογενειακό ή φιλικό του περιβάλλον.

Άλλες πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως την περασμένη εβδομάδα στο σχολείο όπου πήγαινε η 16χρονη, είχε ζητηθεί από τους μαθητές της τάξης της να γράψουν μια εργασία με θέμα μια τρομακτική εργασία που είχαν ζήσει. Η 16χρονη, παρέδωσε κανονικά την έκθεσή της αλλά την Τρίτη, κάτω από το θρανίο της βρέθηκε μια δεύτερη εργασία, την οποία δεν είχε παραδώσει.

Σε αυτή, φέρεται να έκανε λόγο για μια σκιά που την ακολουθούσε και η οποία έγραφε πως ήταν ο ίδιος της ο εαυτός και έγραφε πως δεν πρέπει να φοβόμαστε τον εαυτό μας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg