Νέες αποκαλύψεις αλλάζουν όλα τα δεδομένα στο ατύχημα του Παντελίδη: «Δεν οδηγούσε ο Παντελής αλλά η…»

162

 

Τα πάνω κάτω φέρνουν νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη. Σημερινή καθημερινή εφημερίδα έχει τίτλο στην πρώτη σελίδα, «Δεν ήταν οδηγός ο Παντελίδης στο αυτοκίνητο»;

Η εσπρέσσο, που εχει πάντα καλό αστυνομικό ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι οι συγγενείς του Παντελή Παντελίδη έχουν υποψίες…για το δυστύχημα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση! Τέλος το ρεπορτάζ λέει ότι με απόφαση των στενών συγγενών του Παντελή Παντελίδη άλλαξε ο δικηγόρος της οικογένειας, ο κύριος Καϊμακάμης ένας εκ των κορυφαίων της Ελλάδας με τεράστια εμπειρία ιδιαίτερα…στα αστικά δικαστήρια όπως γνωρίζει το Youweekly.gr.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη περιμένει τώρα να συνέλθει και να μπορέσει να καταθέσει η Μίνα Αρναούτη. Αυτό καθώς υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, για την ακρίβεια ένας άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο τις πρώτες στιγμές μετά το μοιραίο για τον Παντελή Παντελίδη δυστύχημα ο οποίος ανέφερε ότι ο τραγουδιστής ήταν στην πλευρά του συνοδηγού και πως μόνο το ένα του πόδι ήταν στην πλευρά του οδηγού.

Σε κάθε περίπτωση τα στοιχεία και όχι τα σενάρια είναι εκείνα που θα οδηγήσουν στο να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.
Τόσο η 21χρονη κοπέλα εξακολουθεί να είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ και η άτυχη Μίνα Αρναούτη δεν είναι σε θέση να καταθέσε.

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

youweekly.gr