Νέος έρωτας για την Ελένη Τσολάκη!!! Ποιός είναι??? (PHOTOS)

62

 

Τους τελευταίους τρεις μήνες η Ελένη Τσολάκη που απολαμβάνουμε καθημερινά στην τηλεοπτική παρέα του «Happy Day» έχει βρει τον έρωτα της στο πρόσωπο του πολύ γνωστού επιχειρηματία Παύλου Πετρουλάκη ο οποίος πριν από μερικούς μήνες τα είχε με το πολύ γνωστό μοντέλο, την Τουρκάλα Νεσχάν Μουλάζειμ.

 

2015081212030636Η αλήθεια είναι ότι μετά το χωρισμό της από τον επιχειρηματία Μιχάλη Αντιώτη, η Ελένη Τσολάκη δυσκολεύτηκε να ξαναβρεί σύντροφο στη ζωή της.
Το κάστρο έπεσε μετά από επίμονη πολιορκία του επιχειρηματία που κράτησε 3 μήνες!!!
Και οι δύο είναι χαμηλών τόνων, προσέχουν ώστε να μη δίνουν λαβές για σχόλια! Υπάρχει βλέπετε και ο Βερύκιος στη μέση που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο…
Οι συχνές έξοδοι τους ωστόσο, σε απόμερα στέκια των βορείων προαστίων και η μεγάλη οικειότητα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους μαρτυρούν την πολύ στενή σχέση τους.

1

Ο επιχειρηματίας ήταν πάντα διακριτικός και ταυτόχρονα της έδειχνε, όπως λέει και η real news, με κάθε τρόπο ότι ενδιαφέρεται για εκείνη έπειτα από τις πρώτες εβδομάδες των διερευνητικών ραντεβού. Η φιλία εξελίχθηκε σε μια πολύ όμορφη σχέση το ζευγάρι ταξίδευει συχνά, κυρίως για επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ελένης, η οποία παράλληλα με την τηλεόραση παίζει μουσική ως DJ σε νυχτερινά κέντρα. Οι δυο τους έχουν όργωσει την Ελλάδα… Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Αίγινα και Κατερίνη είναι μερικά από τα μέρη που έχουν επισκεφθεί μαζί!
Η ωραία Ελένη μοιάζει πλέον να έχει βρει το φύλακα άγγελο της….

2

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   youweekly.gr