Ξέρετε για ποιο λόγο στα «σταράκια» υπάρχουν οι 2 τρύπες στο πλάι;;; Δεν φαντάζεστε… (PHOTO)

243

 

 

Αποτελώντας ένα από τα πιο δυνατά trends στο χώρο της μόδας, τα “σταράκια” εξακολουθούν να σαρώνουν σε πωλήσεις. Με μεγάλη γκάμα σε σχέδια και χρώματα αποτελούν μια εύκολη και προσιτή οικονομική επιλογή, που είναι πάντοτε on fashion. Έχετε αναρωτηθεί όμως ποτέ τί ακριβώς εξυπηρετούν οι δυο τρύπες στο πλάι;;;

 

Διάφοροι άνθρωποι στο διαδίκτυο  ερεύνησαν γιατί υπάρχουν. Αυτά που μοιάζουν να είναι τυχαίες διακοσμητικές τρύπες, στην πραγματικότητα έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο σκοπό να βρίσκονται εκεί.
Εκτός από το να επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει όταν δεν φορά κανείς κάλτσες, οι τρύπες επίσης προορίζονται να χρησιμοποιηθούν ως «πέρασμα για τα κορδόνια». Αυτή η μέθοδος επιτρέπει στο παπούτσι σας να δένεται γύρω από το πόδι σας. Πώς;

Η μέθοδος «bar lacing» σας επιτρέπει να κάνετε το παπούτσι σας πιο σφιχτό. Λύστε τις δύο πρώτες σειρές με τρύπες στην κορυφή.

Τραβήξτε το ένα κορδόνι από το ένα άκρο και περάστε το στην πρώτη τρύπα κοντά στα δάχτυλα των ποδιών. Βάλτε το πάλι στην δεύτερη τρύπα.

99f3233157322fab9771125638f783c6

Πάρτε το κορδόνι και περάστε το από την αντίθετη τρύπα. Πάρτε το άλλο άκρο του και περάστε το από την ίδια τρύπα.

Αφού βάλετε τα δύο κορδόνια μαζί, συνεχίστε να τα περνάτε σταυρωτά από τις τρύπες. Αυτό αφήνει ένα κορδόνι με ένα άλλο δημιουργώντας σταυρό από πάνω.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα αφού τελειώσετε. Είναι μια πιο άνετη και casual εμφάνιση

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   athensmagazine.gr