Οι σκεψεις του την ώρα του sex!!!

142

Τι κάνει το πάνω κεφάλι όσο το κάτω εργάζεται σκληρά; Τι σκέφτονται τα αρσενικά την ώρα του σεξ; Ιδού:

Άλλες γυναίκες:

Και δεν εννοούμε τη γειτόνισσα! Μην αγχωθείς τσάμπα. Χωρίς να σημαίνει πως δεν θέλει εσένα, ο αγαπημένος σου μπορεί να σκεφτεί την Πάμελα Άντερσον, τη Τζολί, την αγαπημένη του πορνοστάρ και γενικά όποια διάσημη και μη μπορεί να τον φτιάξει.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια του καλύτερου και πιο ευτυχισμένου γάμου, το σεξ μπορεί να βαλτώσει και να καταντήσει λίγο ως πολύ μονότονο. Για το λόγο αυτό, ένας άντρας μπορεί να ανατρέξει ακόμα και σε παλιές σεξουαλικές του εμπειρίες για να διεγερθεί. Το κλειδί είναι να μην μπεις 100% στην ανάμνηση, γιατί κινδυνεύεις να φωνάξεις το όνομα κάποιας άλλης γυναίκας.

Ακόμα κι αν τον ρωτήσεις, δεν θα σου παραδεχτεί τη γυμνή αλήθεια αλλά εσύ μπορείς να την γνωρίζεις!

Πόσο καλό σεξ κάνει:

Πολλοί άντρες (ειδικά τις πρώτες φορές που κάνουν έρωτα με μια νέα παρτενέρ) αγχώνονται μήπως τελειώσουν πολύ γρήγορα. Κάποιοι άλλοι στρεσάρονται για το πόσο καλό σεξ κάνουν. Κάποιοι ακόμα, ανησυζούν μήπως τους συμβεί κάτι και δεν μπορέσουν να ικανοποιήσουν την παρτενέρ τους.

Ειδικά, όσοι έχουν αντιμετωπίσει και στο παρελθόν προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτωσης, προσπάθουν να αποστασιοποιηθούν όσο περισσότερο μπορούν από αυτό που κάνουν ή από τα συναισθήματα που νιώθουν για την κοπέλα τους. Συνήθως, όσο περισσότερο θέλουν μια γυναίκα το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο, το ίδιο και η αποστασιοποίηση.

Τίποτα απολύτως!

Μην ξεχνάς πως οι άντρες είναι οπτικοί τύποι. Όσο περισσότερο σε βλέπει να το ευχαριστιέσαι, τόσο διεγείρεται και ο ίδιος και απολαμβάνει το σεξ. Σε αντίθεση με σένα που την ώρα του σεξ μπορεί να σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις σας, τα ψώνια του μάρκετ, τι κάνουν τα παιδιά, εκείνος μπορεί απλά να μην σκέφτεται τίποτα άλλο παρά το σεξ!

Και τα πάντα:

Αν δεν έχει όρεξη, θα σκεφτεί οτιδήποτε! Όχι, ότι θα σου κάτσει για να κάνει ψυχικό αλλά γιατί είναι πολύ κουρασμένος. Και επειδή άντρας που να αρνηθεί το σεξ δύσκολα θα βρεθεί, θα το κάνει ακόμα κι αν δεν έχει 100% όρεξη. Οπότε για να ενεργήσει σωστά, θα σκεφτεί τα πάντα!

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 womenonly.gr