Ο Αποστολης Τότσικας μιλά για την διαφορά ηλικίας του με την Ρούλα Ρέβη!!!

97

Τον Αποστόλη Τότσικα φιλοξένησε η Τζένη Μπαλατσινού στο ”Jenny Jenny”. Χαμογελαστός και γοητευτικός όπως πάντα ο ηθοποιός μίλησε για τη νέα σελίδα στη ζωή του μετά τον ερχομό των διδύμων.
Ο ερχομός των διδύμων και η επιθυμία ενός ακόμη παιδιού: «Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις για το μέλλον. Ακόμη είναι και θα είναι δύσκολο μέχρι να πάρουν το δικό τους πρόγραμμα. Βοηθάω πολύ την Ρούλα. Το σπίτι το ετοιμάζω από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, ώστε το μέρος να είναι έτοιμο για τα μωρά για παιχνίδι».

Οι πρώτες εβδομάδες μετά την γέννα των διδύμων και η αγωνία του ζευγαριού: «Ήταν δύσκολο επί 72 ημέρες να πηγαίνουμε στο μαιευτήριο και να μην παίρνουμε τα παιδάκια μας στο σπίτι. Η Ρούλα ήταν σίγουρα πιο δύνατη από εμένα. Ήταν πολλή δύσκολη η εγκυμοσύνης της αλλά ήταν ώρας. Έκατσε αρκετούς μήνες στο κρεβάτι».

Ο Αποστόλης Τότσικας «μαρτύρησε» στη Τζένη Μπαλατσινού πως ερωτεύτηκε την Ρούλα Ρέβη από την πρώτη μόλις στιγμή που βρεθήκαν το 2007. Αμέσως οι δυο τους έγιναν ζευγάρι, ενώ μοιράστηκαν την ίδια στέγη κάνοντας κοινά όνειρα για το μέλλον.

Οι πρώτες στιγμές ως ζευγάρι και η διαφορά ηλικίας: “Με την Ρούλα είμαστε μαζί 9 χρόνια. Όταν την γνώρισα είδα στο μάτι της πως δεν θέλει να εκμεταλλευτεί τίποτα από αυτό που είμαι απλά ήθελε να είναι μαζί μου, όπως και εγώ μαζί της. Ήταν αμοιβαίο. Ο ένας έδινε πάσα στον άλλον και ανέβαινε το πράγμα. Από την αρχή συγκατοικήσαμε μαζί. Στην αρχή με ενοχλούσε που με ρωτούσαν για την διαφορά ηλικίας. Το θεωρούσα πολύ μικροαστικό να με ρωτούν.Τι σημασία έχει η ηλικία εάν ο ένας αγαπάει τον άλλον;”

Ο γάμος και το ταξίδι στο εξωτερικό: «Πήγαμε πέρσι ένα ταξίδι. Ανέλαβε η Ρούλα τα πάντα και μου λέει “ας παντρευτούμε εδώ” και ανέβασε μετά τις φωτογραφίες στο instagram από τον γάμο μας. Ήταν ένα ταξίδι αναψυχής και γάμου».

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 filathlos.gr