Ο Βερύκιος αποκαλύπτει on air τις αμοιβές που πρότεινε το Ε στη Νικολούλη!!! (VIDEO)

68

 

Το γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση, όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr, πως η Αγγελική Νικολούλη βρίσκεται σε συζητήσεις με το Ε για να να αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Ο Δήμος Βερύκιος ωστόσο μιλώντας στο «Happy Day» θέλησε να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση. Αρχικά αναφέρθηκε στις δυσκολιές στον χώρο των media το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας: «να ευχηθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι να έχουν τη δυνατότητα κάθε μήνα να πληρώνονται».

Λίγο πριν κλείσει όμως είπε με νόημα κοιτώντας το κινητό του: «Πολλά πολλά φιλιά και στην φίλη μου την Τζέλα…”Καλημέρα Δήμο. Μαζί και στα δύσκολα. Πάνω από όλα η φιλία και οι ηθικές αξίες. Να ξέρεις ότι εγώ όπως και εσύ κλοτσάμε τα χρήματα κι ας είναι πολλές φορές πάρα πολλά”.  Η Τζέλα καταλάβατε ποια είναι…», αφού ακολούθησε παρατεταμένη σιωπή και λάθος απαντήσεις, ο Δήμος Βερύκιος εξεράγη: «Άντε μωρέ είδηση σας δίνω στο Happy Day».

Τότε όλοι κατάλαβαν πως πρόκειται για την Αγγελική Νικολούλη! O δημοσιογράφος εξήγησε πως της είχε στείλει μήνυμα λίγο νωρίτερα, για να ρωτήσει αν είναι αλήθεια όσα γράφονταν το προηγούμενο διάστημα περί μετακίνησής της στο Epsilon. Ωστόσο όπως  η παρουσιάστρια του Φως στο Τούνελ ανανέωσε. Μάλιστα ο Δήμος είπε ότι του έστειλε και άλλο μήνυμα λέγοντας“Βρε, τι έκανες;”. Άσε με μωρή Αγγέλω…» Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

youweekly.gr