Ο Γιάννης Αϊβάζης σε τρελά παιχνίδια με την κόρη του στην παραλία!!! (PHOTOS)

224

 

Η Ισμήνη είναι η μεγάλη αδυναμία της ζωής του και κάθε φορά που περνούν χρόνο μαζί εκείνος επιβεβαιώνει το τίτλο του “χαζομπαμπά”. Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη, που ο φακός του Youweekly.gr τον “τσάκωσε” το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου μαζί με την 8χρονη κόρη του να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, κάνοντας παράλληλα ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του ηθοποιού, που τελευταία είναι αυξημένες λόγω και της συμμετοχής του στην εκπομπή “Το Πρωινούλι” στο Epsilon.

2535533

 

Τα στιγμιότυπα μέσα και έξω από το νερό απέδειξαν για μία ακόμα φορά την τρυφερή σχέση μεταξύ τους, ενώ τα βλέμματα των γυναικών στην απόμερη παραλία “τράβηξαν” και οι καλοσχηματισμένοι 6-packs του Γιάννη που διατηρούνται σε άψογη φόρμα.

2535565

 

Μπαμπάς και κόρη απόλαυσαν με την ψυχή τους την απόδραση στη θάλασσα όπου δεν έλειψαν οι τρυφερές αγκαλιές αλλά και το παιχνίδι μέσα και έξω από το νερό. Την παρέα τους, μάλιστα, πλαισίωσε και ένας καλός φίλος του γοητευτικού ηθοποιού με τον γιο του, στον οποίο όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες έχει μεγάλη αδυναμία.

 

2535567

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   youweekly.gr