Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ποζάρει στο κρεβάτι και εξομολογείται!!! (PHOTOS)

113

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, ο Δημήτρης Aλεξάνδρου ποζάρει γυμνός στο κρεβάτι και μιλάει για τον

έρωτα, τις γυναίκες και τον γάμο.

-Πόσο μεγάλη σημασία δίνεις στον έρωτα; 

«Ο έρωτας είναι το ξεκίνημα μιας νέας ζωής. Από τη στιγμή που ερωτεύεσαι ξεκινά κάτι που δεν είχες φανταστεί ούτε είχες ονειρευτεί. Κάνεις πράγματα που δεν περίμενες να κάνεις, όσο ακέραιος χαρακτήρας κι αν είσαι. Είναι ωραίο μπλέξιμο που απολαμβάνεις και εύχεσαι να μην τελειώσει γρήγορα.»

-Αυτήν την περίοδο είσαι ερωτευμένος;

«Όχι δεν είμαι. Βρίσκομαι σε μια φάση ανησυχίας σε σχέση με τη δουλειά. Δίνω προτεραιότητα στα επαγγελματικά μου. Στο να δημιουργήσω κάτι. Αν έρθει κάτι που θα με κάνει να χάσω τα λογικά μου καλοδεχούμενο.»

– Εδώ και λίγους μήνες δημοσιεύματα σε θέλουν ζευγάρι με την Όλγα Φαρμάκη. Παρά τη διάψευση, συνεχίζονται. Ισχύουν τελικά;

«Δεν διαψεύδω κάτι. Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Άλλωστε εδώ δεν έχω βρει τον ελεύθερο χρόνο να ζήσω με κάποιον άνθρωπο. Είτε με την Όλγα είτε με την όποια κοπέλα… Δεν μπορώ να απαντήσω, όταν δεν έχω ηρεμήσει, δεν έχω κατασταλάξει, δεν έχω βγει, δεν έχω μια τριβή… Με αυτά που έχω τραβήξει με τις προηγούμενες σχέσεις μου πρέπει να είμαι πιο προσεχτικός».

– Ο γάμος είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό σου;

«Εννοείται!»

-Μπαμπάς θέλεις να γίνεις; 

«Ο λόγος που θέλω να παντρευτώ είναι για να κάνω παιδιά…»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποζάρει γυμνός στο κρεβάτι και μιλάει για τον έρωτα!

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

  filathlos.gr