Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκαλύπτει το τηλεοπτικό του μέλλον!!!

115

 

Το καρναβάλι στα Μέθανα παρουσίασε και φέτος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μίλησε στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί, τόσο για το κόψιμο της εκπομπής «Spata live» και το τηλεοπτικό του μέλλον όσο και για τη σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Για το τέλος του «Spata live» και τη σχέση του με τον ΑΝΤ1 ο παρουσιαστής είπε: «Δεν θεωρώ ότι υπήρχε κάποιο λάθος που προκάλεσε το κόψιμο της εκπομπής. Είναι θέμα συγκυριών και θέμα αποφάσεων ενός καναλιού που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και οι οικονομικές συνθήκες της εποχής πιέζουν. Έχω 1+1 χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Οι άνθρωποι του καναλιού είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Είμαστε σε καθημερινές συζητήσεις αλλά οι ανακοινώσεις πρέπει να γίνουν από το κανάλι. Σίγουρα το Ougachallenge είναι παιδί μου».

Για τη σχέση του πάλι με την Ιλένια Ουίλιαμς και τις κριτικές που είχαν δεχτεί ότι θα πουλούσαν τη σχέση τους μέσα από την εκπομπή, απάντησε: «Νομίζω ότι αποδείχτηκε περίτρανα ότι δεν πουλήσαμε τίποτα από τη σχέση μας κατά τη διάρκεια του “Spata live”».

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 filathlos.gr