Ο Ζουγανέλης γράφει τραγούδι για τον Μάκη και εμείς κλαίμε από τα γέλια!!!

139

καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν ανήμερα των Θεοφανείων ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος ερμήνευσε on air ένα τραγούδι (σε στίχους Φωτεινής Αθερίδου) για το πουλί του… Μάκη!

«Το τραγούδι είναι λίγο σόκινγκ. Θα μιλήσω για πτηνό! Στη ζωή ξέρετε οι άνθρωποι είμαστε τρομερά επιδειξίες. Μας αρέσει να επιδεικνυόμαστε. Άλλος για τα κάλλη του, άλλος για την λογική και άλλος για την ευγλωττία του! Ο πιο χαρακτηριστικός επιδειξίας λοιπόν, είναι ένας που τον αναγνωρίζουμε όλοι, γι΄αυτό και τα τραγούδια αυτά έχουν διπλή σημασία» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης και άρχισε να τραγουδά παίζοντας κιθάρα:

«Ο Μάκης που γυρνάει στις πλατείες και βγάζει το πουλί του να το δεις, μεγάλο λένε είναι οι κυρίες και δεν το αμφισβήτησε κανείς! Ο Μάκης το πουλί του το λατρεύει, το δείχνει πάντα για να καμωθεί, ο Μάκης σε κοιτά και το χαϊδεύει και αν φύγεις από εκεί θα πληγωθεί!(…) Ο Μάκης που γυρνάει στα στενάκια και βγάζει το πουλί του συνεχώς, αθώος και γλυκός σαν τα παιδάκια να δείξει θέλει κάτι και αυτός! Ο Μάκης έχει σίγουρα προσόντα και το έχει καταλάβει από μικρός, οι άνθρωποι αδύναμα είναι όντα και θέλουν ο,τι θέλει και αυτός!» είναι μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού, που στο άκουσμα τους η Ελένη κοκκίνισε και… έσκασε στα γέλια, αφού Μάκη λένε και τον σύντροφό της!

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 star.gr