Ο Νότης Σφακιανάκης αποκαλύπτει ποιους ψήφισε στις εκλογές!!!

108

Συνέντευξη… παραλήρημα έδωσε ο Νότης Σφακιανάκης στην εκπομπή «The 2Night Show».

Ο τραγουδιστής, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ψήφισε «Χρυσή Αυγή», αποκάλεσε ξανά τους πρόσφυγες «ριψάσπιδες», έκανε λόγο για μουσουλμανοποίηση της χώρας, και αναρωτήθηκε αν φταίει εκείνος που οι πρόσφυγες μπαίνουν στις βάρκες με τα παιδιά τους και πνίγονται!

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης και στην ομοφυλοφιλία, δηλώνοντας πως είναι αγνωστικιστής.

ΓΙΑ ΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»:

«Όχι, δεν ψήφισα ποτέ ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Έχω ψηφίσει μόνο μία φορά στη ζωή μου και ψήφισα αυτούς που βάλανε στη φυλακή εν αδίκω. Πρόσφατα δεν έβαλαν στη φυλακή ανθρώπους οι οποίοι ήταν εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό; Τι προσβολή. Πρώτα πρέπει να τα αποδείξεις και μετά να καταδικάσεις και να φυλακίσεις τους ανθρώπους. Δεν τους φυλακίζεις προκαταβολικά. Δικτατορία, φασισμός. Λένε φασίστες τους φασίστες οι φασίστες» είπε και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος με αντιμετωπίζει όπως είμαι και ο περισσότερος κόσμος είναι σύμφωνος με αυτά που λέω γιατί τα βιώνει (…)Δεν πολιτεύομαι με κανέναν, αλλά μόνο με τους συνανθρώπους μου και με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μου».

Ωστόσο τάχθηκε κατά της αποφυλάκισης Ρουπακιά, εξηγώντας πως «όταν έχεις σκοτώσει έναν άνθρωπο και δεν τον έχεις σκοτώσει εν θερμώ, τότε πρέπει να μείνεις μέσα όλη σου τη ζωή. Είναι άδικο που βγήκε».

tha_210316_ant1_2night102457.jpg

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ:

«Επειδή εγώ το έχω δει και εσείς δεν το έχετε δει επί 6 μήνες στην Κω. Οι άνθρωποι αυτοί που ήρθαν από την Συρία είναι νέοι στην ηλικία, και μπορούν να δημιουργήσουν οικογένειες. Δεν είναι τυχαίο το ότι τους φέρνουν εδώ και τους απαγορεύουν να φύγουν κάνοντας αποθήκη το μαγαζί μας. Πάμε στην πληθυσμιακή αλλοίωση. Είναι καλοντυμένα παιδιά, που έχουν φύγει από την πατρίδα τους, έχουν γεμάτα πορτοφόλια και όλοι γνωρίζουν την Αγγλική. Έχουν γεμάτα πορτοφόλια και όταν είπα για 500ρικα, είναι η μεταφορά της εικόνας που έχουν οι μαγαζάτορες στην Κω, οι οποίοι ψιλοπλούτισαν κατά κάποιο τρόπο από τους Συρίους. Είναι τα παιδιά ευπόρων οικογενειών που θέλουν να τα σώσουν από τον πόλεμο. Δεν είναι κακό αυτό! Αλλά όταν πας σε ένα ξένο σπίτι δεν πρέπει να χτυπήσεις την πόρτα και να περιμένεις τον ιδιοκτήτη να σου πει πέρασε; Έρχονται νταηλίδικα, διότι γίνεται δουλεμπόριο και τους παίρνουν πάρα πολλά χρήματα. Θα ήταν προτιμότερο όλοι αυτοί οι ανθρωπιστές που είναι απόλυτα υποκριτές, να προσπαθήσουν να σταματήσουν τον πόλεμο και να μην ξεριζώνονται οι άνθρωποι από τις πατρίδες τους».

Μάλιστα αναρωτήθηκε:

«Φταίω εγώ, πρέπει εγώ να έχω τύψεις και ενοχές επειδή ο πατέρας και η μάνα πήραν το παιδί, το έβαλαν σε μια λαστιχένια βάρκα και ταξιδεύουν μέσα στο Αιγαίο και πνίγονται; Να βοηθήσεις, αλλά πόσο; Πρώτα θα βοηθήσουμε το σπίτι μας και μετά τον γείτονα».

Γνώμη του, είναι πως «αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να ναυλώσουμε τραίνα και βαπόρια και να τους στείλουμε σε Γερμανία, Ελβετία, Αγγλία και Σουηδία ή να πάνε στην Τουρκία απέναντι που μιλάνε και την ίδια γλώσσα».

Για να καταλήξει λέγοντας πως «δεν φταίνε οι άνθρωποι που ξεριζώθηκαν. Είναι ριψάσπιδες. Ο σημερινός Έλληνας δεν είναι ρατσιστής. Οι άνθρωποι αυτοί γεννοβολάνε, σε λίγο θα γίνει μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος. Δεν υπήρξαν τα 400 χρόνια σκλαβιάς στην Ελλάδα. Η χριστιανική εκκλησία σκλάβωσε την πατρίδα».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ:

«Με το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχω πρόβλημα για να διασφαλίσουν τα περιουσιακά τους. Αλλά όχι και να υιοθετήσουν, είναι αδιανόητο αυτό. Μέσα σε ένα σπίτι ομοφυλοφίλων τι θα γίνει το παιδί;(…)Ομοφυλόφιλοι γίνονται μέσα από το lifestyle, δεν γεννιούνται. Δεν είναι φυσιολογικό. Υπάρχει το φυσιολογικό και το παρά φύσιν”», τονίζοντας ωστόσο πως αν μάθαινε πως το παιδί του ήταν ομοφυλόφιλο, δεν θα το έδιωχνε από το σπίτι.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ:

«Πιστεύω στο πατρίς και οικογένεια. Είμαι αγνωστικιστής. Πιστεύω στην αγάπη, αλλά τον Θεό δεν τον έχω δει, δεν τον ξέρω. Η εκκλησία να ξέρεις, πρόδωσε την Ελλάδα επί τουρκοκρατίας, απέκτησε εδάφη, περιουσία. Είναι τυχαίο που έχουν περιουσία και χρυσόβουλα; Πώς στα δίνει αυτά ο κατακτητής; Το μόνο που έχει προσφέρει είναι η διαιώνιση της γλώσσας μας. Την αληθινή ελληνική γλώσσα τη διαβάζουν οι ιερείς από τα Ευαγγέλια».

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   star.gr