Ο Παπακαλιάτης εξομολογείται τον λόγο που δεν έχει κάνει οικογένεια!!! (VIDEOS)

73

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Εκτός από τη νέα του ταινία και την επαγγελματική του πορεία, ο αγαπημένος ηθοποιός και δημιουργός προχώρησε σε σημαντικές προσωπικές αποκαλύψεις, όπως αναφέρει το

Συγκεκριμένα, η συζήτηση ξεκίνησε από το γεγονός το γεγονός του χωρισμού των γονιών του, είχε σχέση με την όλη του πορεία και ανάγκη για δημιουργία. «Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά στη ζωή μου δεν θα έγραφα», εξήγησε ο Χριστοφορος Παπακαλιάτης.

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε αν ο χωρισμός αυτός τον επηρέασε προσωπικά, στο θέμα πως δεν έχει φτιάξει ακόμη την προσωπική του ζωή. «Οδηγούσα και έλεγα, κάθε φορά που έρχομαι εδώ είναι σαν να πηγαίνω Κυριακή στη μάνα μου!», ανέφερε κάνοντας την παρουσιάστρια να γελάσει.

Ωστόσο στη συνέχεια έδωσε τη δική του εξήγησε: «Η αλήθεια είναι ότι έχω μία πολύ μεγάλη οικογένεια. Πολλά αδέρφια και ξαδέρφους. Οι επαφές μου με την οικογένειά μου στην Κρήτη, είμαστε πολύ δεμένοι».

Τι είναι όμως αυτό που τον κρατάει πίσω τόσο στο παιδί όσο και σε μία μακροχρόνια σχέση; Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραδέχτηκε πως είχε μακροχρόνια σχέση κοντά στα 24-25 του χρόνια, ενώ φρόντισε να τονίσει: «Νομίζω ότι υπάρχουν οι άνθρωποι που είναι φτιαγμένοι για μακροχρόνιες σχέσεις και άλλοι είναι πιο πολύ προς το εργένικο, προς το αυτόνομο και όσο μεγαλώνω γίνομαι και πιο δύσκολος. Δεν νιώθω κάποια ιδιαίτερη μοναξιά, αλλά από φύση είμαι μοναχικός».

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 filathlos.gr