Ο Ρουβάς αποκαλύπτει ποιός είναι ο άντρας που τον ΕΣΩΣΕ από την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!

66

 

Έζησε έναν εφιάλτη. Η ψυχική ισορροπία του Σάκη Ρουβά κλονίστηκε, που φοβήθηκε ακόμη και για την ίδια του τη ζωή. Όλα γύρω του έμοιαζαν μαύρα, μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε μπροστά του ένας άνθρωπος και τον έβγαλε από το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει.

Αν και σήμερα απολαμβάνει την οικογένεια που δημιούργησε με την Κάτια Ζυγούλη και τα τρια τους παιδιά, ο απόλυτος Έλληνας σταρ δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα έζησε όταν κλήθηκε να πληρώσει το τίμημα της δόξας. Ήταν τότε που οι κρίσεις πανικού του χτύπησαν την πόρτα και ένιωθε τον πανικό να τον κυριεύει με αποτέλεσμα να κλείνεται στον εαυτό του. “Πέρασα κατάθλιψη χωρίς να το γνωρίζω. Κλεινόμουν στον εαυτό μου. Πολλές φορές είχα κρίσεις πανικού. Ήταν μια πολύ άσχημη περίοδος”, εξομολογήθηκε πρόσφατα.

Βλέποντας τα media να τον περιμένουν στη γωνία, έτοιμα να τον… κατασπαράξουν, ένιωθε να λυγίζει. Θέλοντας να ξαναβρει τη χαμένη του ισορροπία, στράφηκε στην πίστη του και όπως παραδέχεται μπόρεσε να σταθεί στα πόδια του.“ Είχα έναν πνευματικό, ο οποίος ήταν μια πολύ σπουδαία προσωπικότητα, ένας άνθρωπος που με βοήθησε να βρω τον εαυτό μου και με επανατοποθέτησε στο κέντρο μου”, εξομολογήθηκε στο YOU. Για εκείνον, ο πνευματικός του ήταν ο μόνος άνθρωπος στον οποίο μπορούσε να ανοίξει απόλυτα την ψυχή του και να μοιραστεί όλα όσα τον βασάνιζαν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως μέχρι σήμερα κρατά τις συμβουλές του σα φυλαχτό, χωρίς να σταματά να τον ευγνωμονεί που τον λύτρωσε.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr