Ο Σάκης Ρουβάς στέλνει μήνυμα ζωής!!! Δείτε το!!! (VIDEO)

55

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς δείχνει έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία. Στέκεται πάντα δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη, αναλαμβάνοντας διάφορες πρωτοβουλίες που όλες έχουν σκοπό να βοηθήσει και παράλληλα να εμπνεύσει κι άλλους να κάνουν το ίδιο. Για τον λόγο αυτό στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από την εκπομπή τουStar “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Ο Σάκης Ρουβάς κάνει έκκληση να συμβάλλει ο κόσμος στην αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών ενισχύοντας τον αγώνα του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας.

Ως πρώτος εθελοντής δότης γνωρίζει καλά πόσο σημαντικό είναι και σε καλεί να δώσεις κι εσύ ζωή μέσα από την πιο απλή διαδικασία. “Είναι συγκλονιστικό κάποια στιγμή της ζωής σου να μπορείς να προσφέρεις την ίδια τη ζωή” δηλώνει στην κάμερα της εκπομπής και εξηγεί πως έχουν ήδη γίνει δύο μεταμοσχεύσεις, καθώς βρέθηκε συμβατός δότης από τους εθελοντές.

“Η υγεία είναι το μεγαλύτερο αγαθό και αυτό που όλοι μπορούμε να προσφέρουμε ο ένας στον άλλον είναι το δώρο της ζωής, το οποίο το θεωρούμε μερικές φορές δεδομένο, αλλά δεν είναι”, συμπληρώνει.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

  filathlos.gr