Πάτρα: Απάντησε στο κινητό τηλέφωνο και προσπαθούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε!

59

Όλα ξεκίνησαν σε καφετέρια και συνεχίστηκαν στο κέντρο της Πάτρας. Οι εκπλήξεις για τη γυναίκα άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη…

Λένε πως “το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται” και φαίνεται πως η παροιμιά, ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση νεαρής Ρουμάνας που έκλεψε κινητό από νεαρό Κυπριο στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλοδαπή αφαίρεσε το κινητό από καφετέρια στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και εξαφανίστηκε. Στη συνέχεια έβγαλε την κάρτα και έβαλε τη δική της, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο.

Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός Κύπριος είχε εγκαταστήσει στο κινητό του εφαρμογή με την οποία μπορούσε να το εντοπίσει “βλέποντας” ακόμα και το νέο αριθμό. Κάλεσε λοιπόν στο κινητό του τηλέφωνο και στην άλλη άκρη της γραμμής άκουσε την Ρουμάνα. Στο αίτημα του να του επιστρέψει το κινητό που του είχε κλέψει, η αλλοδαπή ανταποκρίθηκε αφού προηγουμένως του ζήτησε 100 ευρώ.

Το ραντεβού κλείστηκε στην Πλατεία Ελευθερίας. Το θύμα έχοντας ήδη ενημερώσει για το περιστατικό την Αστυνομία, πήγε στο σημείο, όπου μετά την παράδοση των χρημάτων και την παραλαβή του κινητού, επενέβησαν οι Αστυνομικοί και συνέλαβαν την Ρουμάνα.

Πηγή: tempo24.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg