Πάτρα: Το βαγόνι των οργίων – Ακατάλληλες σκηνές που έφεραν συλλήψεις και αποκαλύψεις [vid]

77

Η ώρα του εισαγγελέα μετά τις αποκαλύψεις και την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας. Τι διαπιστώθηκε από την αυτοψία…

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Πάτρας αναμένεται να οδηγηθεί πιθανότατα εντός της ημέρας η 25χρονη από τη Ρουμανία η οποία εξέδιδε μια 17χρονη ομοεθνή της και συνελήφθη χθες το πρωί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η 25χρονη ανάγκαζε την ανήλικη να βρίσκεται ερωτικά με τους πελάτες σε βαγόνι τρένου, το οποίο μάλιστα το είχε διαμορφώσει κατάλληλα. Να σημειωθεί ότι οι δυο κοπέλες προσέγγισαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν πως περίμεναν στη στάση του λεωφορείου και στη συνέχεια προσποιήθηκαν τους πελάτες. Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της Αστυνομίας η 25χρονη, είχε κρατήσει το διαβατήριο της 17χρονης και την ανάγκαζε να εκδίδεται.

Σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες της Ασφάλειας Πατρών οργάνωσαν επιχείρηση για τη σύλληψή της 25χρονης. Έτσι, προσποιούμενοι τους πελάτες, συνάντησαν τις δύο γυναίκες σε στάση αστικού λεωφορείου σε παραλιακό δρόμο της Πάτρας, όπου συμφώνησαν ερωτική συνεύρεση για χρηματικό ποσό 50 ευρώ. Αφού η 25χρονη πήρε τα 50 ευρώ, σε προσημειωμένο χαρτονόμισμα, προέτρεψε, σύμφωνα με την αστυνομία, την 17χρονη, να πάει με τον ένα αστυνομικό, μέσα σε κοντινό βαγόνι, σταθμευμένου τρένου, ενώ η ίδια με το αυτοκίνητο του αλλού αστυνομικού πήγαν σε διπλανό υπαίθριο χώρο στάθμευσης.

Οι αστυνομικοί γνωστοποίησαν την ιδιότητά τους, στις δύο αλλοδαπές και συνέλαβαν την 25χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ επιστράφηκαν στην ανήλικη τα ταξιδιωτικά της έγγραφα.

Πηγή: thebest.grpatrastv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg