Παντελής Παντελίδης: Νέες αποκαλύψεις φωτιά για τον θάνατό του

81

Ήταν ακριβώς ένα χρόνο πριν, όταν στις 8.20 το πρωί ένα τζιπ, ξεφεύγοντας από την πορεία του, στην περιοχή του παλαιού αεροδρομίου, με κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Βουλιαγμένης, οδήγησε στον θάνατο έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της εγχώριας showbiz και μουσικής σκηνής, τον Παντελή Παντελίδη, σε ηλικία 33 χρονών.

Εώς σήμερα, τα στοιχεία της Αστυνομίας όσο και αυτά που έρχονται από τα εργαστήρια του εμπειρογνώμονα που έχε ιορίσει η οικογένεια συμπίμπτουν. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο Secret των Παραπολιτικών, ένα νέο στοιχείο εγείρει επιπρόσθετα ερωτήματα, που αν απαντηθούν, ίσως τελικά λύσουν τον γρίφο για το ποιος οδηγούσε εκείνη τη μοιραία μέρα.

Το Secret μπήκε για πρώτη φορά στα εργαστήρια, όπου γίνεται η ανάλυση των δειγμάτων DNA που έχουν ληφθεί από το τζιπ και αποκαλύπτει ένα νέο,συγκλονιστικό στοιχείο, που ίσως να φέρει τη μεγάλη ανατροπή. Ο γενετιστής Γιώργος Φιτσιάλος, που έχει οριστεί από την οικογένεια του Παντελή, εξήγησε πως η δειγματοληψία από την κουρτίνα του αερόσακου που άνοιξε την πλευρά του συνοδηγού οδηγεί την υπόθεση σε σενάρια που πρέπει να ερευνηθούν.

“Τα στοιχεία τόσο τα δικά μας όσο και της Τροαχαίας συγκλίνοτν, μόνο που εμείς ζητάμε περαιτέρεω έρευνα, προκειμένου οι ενδείξεις να γίνουν αποδείξεις”, είπε ο κύριος Φιτσιάλος κι εξήγησε: “Μέχρι στιγμής γενετικό υλικό της Φρόσως έχει βρεθεί μόνο στον περιβάλλονα χώρι της θέσης του οδηγού. Στο τιμόνι βρέθηκε γενετικό υλικό του Παντελή Παντελίδη, αλλά και ακόμη ένα ακόμη διαφορετικό, που συγκλίνει με αυτό της Φρόσως Κυριάκου. Ωστόσο έχουμε, λίγους γενετικούς δείκτες και ως εκ τούτου, μόνο ενδείξεις για το γεγονός ότι και κάποιος άλλος εκτός του Παντελή, οδήγησε το αυτοκίνητο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει παραπάνω έλεγχος. Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι πως από τη δειγματοληψία που έγινε στην κουρτίνα του αερόσακου του συνοδηγού βρέθηκε μόνο γενετικό υλικό του Παντελή Παντελίδη και της Μίνας Αρναούτη. Πουθενά στη θέση του συνοδηγού δεν έχουμε γενετικό υλικό της κυρίας Κυριάκου και αυτό ηεννά ερωτήματα… Εμείς θα δώσουμε τα στοιχεία στη δικαιοσύνηκαι από κει και πέρα θα βγάλουν οι δικαστές την απόφασή τους.”

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg