Παντρεύτηκε και βάπτισε τον μοναχογιό του μέλος του συγκροτήματος ARGO!!! (PHOTOS)

47

Μπορεί τα μέλη των «Argo» αυτό το διάστημα να βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες ώστε να μας εκπροσωπήσουν με το τραγούδι «Utopia Land» στον 61ο διαγωνισμό της Eurovision, αλλά ένα από τα μέλη του συγκροτήματος άφησε για λίγο στην άκρη το τρέξιμο και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του, βαφτίζοντας παράλληλα τον μοναχογιό τους, Στυλιανό.

1483_ARGO_1032016.jpg
Για τον επικεφαλής του συγκροτήματος και στιχουργό Βλαδίμηρο Σοφιανίδη και την σύζυγό του Ελένη Σταμπουλίδη ο λόγος, οι οποίοι παντρεύτηκαν δυο ημέρες μετά την παρουσίαση του τραγουδιού.

Αμέσως μετά την γαμήλια τελετή, ακολούθησε και η βάφτιση του γιου του ζευγαριού.

1509_ARGO_1032016.jpg
Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», τα δυο μυστήρια πραγματοποιήθηκαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στη Νέα Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

gamos__0.jpg
Όπως είναι φυσικό, από το πλευρό τους δεν έλειπαν οι συγγενείς, οι φίλοι τους, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος «Argo».

Μετά την τελετή ο Βλαδίμηρος και η Λίνα υποδέχθηκαν τους περίπου 1.000 καλεσμένους τους στο νυχτερινό κέντρο «Θέα», λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, σε ένα γαμήλιο γλέντι όπου το τραγούδι και ο χορός είχαν τον πρώτο λόγο.

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

  star.gr