Παπαδοπούλου: Πήγα σε ειδικό επειδη…???

58

Το ότι δεν απολαμβάνει τη δημοσιότητα και, μάλιστα, απευθύνθηκε σε ειδικό, επειδή δεν άντεχε να την χαιρετάει ο κόσμος στο δρόμο, εξομολογείται μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες ηθοποιούς!

«Μου αρέσει η αγάπη του κόσμου, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου η αδιακρισία και να είμαι το επίκεντρο», λέει, στο περιοδικό «People», η Δήμητρα Παπαδοπούλου και συνεχίζει: «η δημοσιότητα είναι κάτι που δεν απολαμβάνω, δεν με ξεκουράζει. Μάλλον με αδειάζει. Μετά τη μεγάλη επιτυχία των “Απαράδεκτων”, δεν μπορούσα να έρχεται όλος ο κόσμος να με χαιρετάει στο δρόμο και να μου μιλάει. Δεν μπορούσα να το απολαύσω, ενώ κανονικά είναι ένα δώρο. Ένιωθα ότι έχανα την ιδιωτικότητά μου, τη δυνατότητα να κάνω την πλάκα μου με τους φίλους μου. Ήταν σαν να παραβιαζόταν το άσυλό μου, τα όριά μου. Είχα κουραστεί πολύ, είχα κοινωνικοποιηθεί υπερβολικά κι επειδή είμαι άνθρωπος πολύ μοναχικός ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Τότε απευθύνθηκα σε ειδικό και, πλέον, έχω βρει τις ισορροπίες μου κι έχω αναπτύξει μια σχέση αγάπης και σεβασμού με τον κόσμο. Παλιά ήταν στα όρια της υστερίας!».

Μάλιστα, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τα τελευταία χρόνια η Δήμητρα έχει επιλέξει να γράφει και να σκηνοθετεί παραστάσεις, παρά να παίζει στην τηλεόραση ή το θέατρο: «προτιμώ αυτή την περίοδο να κάνω μια εξειδίκευση στο γράψιμο. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος δεν μπορεί να τα κάνει όλα μαζί. Και επειδή τα βραδιά μου είναι πολύτιμα, θέλω να είναι ελεύθερα. Να μπορώ να βγαίνω έξω, να βλέπω παραστάσεις, να πηγαίνω ταξίδια. Η υποκριτική μού έχει λείψει μόνο σε ποσοστό 10%. Αν μου έλειπε περισσότερο, θα το έκανα», λέει χαρακτηριστικά.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 star.gr