Περιμένουν γεννητούρια στο Σκορπιό!!!! Έγκυος η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα… (PHOTOS)

67

 

Πυρετώδεις προετοιμασίες στην οικογένεια του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου παιδιού της κόρης του Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα. Το κορίτσι του Ρώσου μεγιστάνα είναι έγκυος και μέσα στις επόμενες εβδομάδες ετοιμάζεται για το baby boom.

Η διάσημη Εκατερίνα που παντρεύτηκε τον Οκτώβρη τον εκλεκτό της καρδιάς της και επιτυχημένο επιχειρηματία Juan Sartori είναι σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Όπως διαβάζουμε μάλιστα, στο Secret των Παραπολιτικών, η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα ήταν λίγων εβδομάδων έγκυος όταν παντρεύτηκε στο Σκορπιό, αλλά απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε αποκάλυψη, πριν περάσουν οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως όλοι στην οικογένεια έχουν ενθουσιαστεί με τα ευχάριστα και κυρίως ο πατέρας της που περιμένει το εγγονάκι του. Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Ντμίτρι να έχει ζητήσει στην κόρη και τον γαμπρό του, μόλις γεννηθεί το μωρό να φύγουν όλοι μαζί για καλοκαιρινές διακοπές στο Σκορπιό.

Στο νησί του Αριστοτέλη Ωνάση, μάλιστα, είχε γίνει και ο γάμος υπερπαραγωγή του ζευγαριού. Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και καλοί, αλλά οι προετοιμασίες είχαν στοιχίσει ακριβά… Την ημέρα του γάμου μάλιστα έβρεχε καταρρακτωδώς και όλοι οι καλεσμένοι μεταφέρονταν με ειδικά βανάκια στο νησί. Η νύφη είχε εντυπωσιάσει με το λευκό νυφικό με την μακριά ουρά της και με τις εκπλήξεις για τους καλεσμένους της.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   tlife.gr