Περπατώντας Σωστά Χάνουμε Κιλά! Δείτε Πώς !!!

63

Αυτόν τον χρόνο θα χάσουμε κιλά, θα φτιάξουμε την φυσική μας κατάσταση και το σώμα μας με τον πιο ανώδυνο και ανέξοδο τρόπο. Περπατάμε και περπατάμε «σωστά» για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε γιατί το περπάτημα θέλει και αυτό την… τέχνη του αν ο σκοπός μας είναι η απώλεια βάρους.

Γι αυτό, σημειώνουμε κάποια χρήσιμα  tips για να γίνει η βόλτα μας, μια πολύ ωραία προπόνηση.

– Στάση σώματος: Το βασικότερο για μια σωστή βόλτα – προπόνηση, είναι να προσέχουμε την στάση του σώματός μας. Κρατάμε την σπονδυλική μας στήλη ίσια και ελαφρά γερμένη μπροστά. Γιατί τώρα, δεν είμαστε απλώς σε βόλτα αλλά γυμναζόμαστε!

– Αναπνέουμε με ρυθμό: Συντονιζόμαστε και προσέχουμε να εισπνέουμε και να εκπνέουμε με ένα σωστό ρυθμό γιατί αυτό μας βοηθάει στην αντοχή μας! Όταν δεν ελέγχουμε τις ανάσες μας κουραζόμαστε πολύ εύκολα. Άλλωστε το περπάτημα μας, δεν είναι αυτό κοιτώντας βιτρίνες, αλλά ένα λίγο πιο γρήγορο με στόχο να ανεβάσουμε όσο το δυνατόν τους παλμούς μας.

– Σφίξε κορμό: Όλα ξεκινούν από τον κορμό μας, γι αυτό ελέγχουμε πάντα – ό,τι και να κάνουμε- να κρατάμε σφιχτή την κοιλιά μας. Σαν να ξεφυσάμε δυνατά σφίγγοντας τον κορμό μας. Ελέγχουμε δηλαδή το σώμα μας σε κάθε μας κίνηση. Αυτό μας βοηθάει και στην κάθε μας κίνηση αλλά και στο αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε.

– Δημιούργησε τις δυσκολίες: Θέλουμε να γυμνάσουμε όλο μας το σώμα και αφού επιλέγουμε απλώς να περπατάμε, εκμεταλλευόμαστε την κλίση του διαδρόμου ή την ανηφόρα ενός δρόμου για να γυμνάσουμε συγχρόνως τις γάμπες, τους μηρούς, τους γλουτούς, ενώ κρατώντας σφιχτή την κοιλιά γυμνάζουμε  μέχρι και τους κοιλιακούς μας.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

 

 

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

πηγή being.gr