Πιπεράτες λεπτομέρειες για το πάρτι ανταλλαγής συντρόφων – Οι υπάλληλοι τα… είδαν όλα!

240

 

 

Από τις 28 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 3 Μαΐου, το «Cactusd Royal Spa & Resort» στη Σταλίδα θύμιζε φρούριο, καθώς…
πραγματοποιούνταν το πιο μεγάλο πάρτι ανταλλαγής συντρόφων που διοργάνωσε ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης, για να γιορτάσει τα 15 χρόνια λειτουργίας του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο σόκαραν τους υπαλλήλους, οι οποίοι έβλεπαν τους swingers να περπατούν δίπλα τους γυμνοί με ένα ποτό ή ένα αναψυκτικό στο χέρι. Τα ζευγάρια περπατούσαν στους χώρους του ξενοδοχείου, συνομιλούσαν μεταξύ τους και χωρίς να χάνουν χρόνο αντάλλαζαν ταίρια και κατέληγαν στα δωμάτια ή στις πισίνες!

Το πενθήμερο ακολασίας ήταν χωρισμένο σε πέντε θεματικές βραδιές: «Το όνειρο του Πάσχα» (με γυναίκες κουνελάκια αλά Playboy), «Studio 69» (με αέρα 70s), «Λευκή Βραδιά» (με άντρες και γυναίκες να φορούν λευκά εσώρουχα), «Μπουντουάρ της Αφροδίτης» και «Κήπος του Άδωνη» (με γυναίκες θεές και άντρες πολεμιστές).

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα 9 άτομα δεν χόρτασαν τις πέντε ημέρες στο ξενοδοχείο και αποφάσισαν να παρατείνουν τις διακοπές. Σύμφωνα με την «Espesso» τους δόθηκε σαφή εντολή να κυκλοφορούν ευπρεπώς, μιας και το ξενοδοχείο θα λειτουργούσε και πάλι κανονικά.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here