Ποιά είναι η γυναίκα που συνδέει τον Ηλία Κασιδιάρη με τον Παντελή Παντελίδη??? (PHOTOS)

400

 

Ένα μεγάλο μυστικό του παρελθόντος ενώνει τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη με τον Ηλία Κασιδιάρη, βουλευτή της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα, την οποία σας παρουσιάζουμε σήμερα, είναι η γυναίκα που έχει περάσει από τη ζωή και των δύο ανδρών.

Η Βαρβάρα Κίρκη, μοντέλο με πολλές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα στην τηλεόραση και παλιότερη Miss Τουρισμός το 2012, είχε πρώτα περάσει από τη ζωή του Παντελή Παντελίδη.

Εδώ την βλέπετε σε παλιά φωτογραφία, στο καμαρίνι του αδικοχαμένου τραγουδιστή:

Και εδώ η τότε δημοσίευσή της στο facebook, για την επίσκεψη στο καμαρίνι του αδικοχαμένου τραγουδιστή, την εποχή που βρισκόταν σε σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Μετά το χωρισμό της με τον Παντελή, σε έναν έρωτα όμως που όπως φαίνεται ποτέ δεν τελείωσε για τους δύο ανθρώπους οριστικά, έπεσε στα χέρια του Ηλία Κασιδιάρη.

Αυτό συνέβη πριν δύο χρόνια και τα τότε δημοσιεύματα τους ήθελαν πολύ ερωτευμενους, ωστόσο φαίνεται πως ο έρωτάς τους δεν κράτησε περισσότερο από έναν χρόνο!

Αυτή είναι η σεξοβόμβα νέα σύντροφος του Κασιδιάρη (ΦΩΤΟ)

Σήμερα, η Βαρβάρα Κίρκη, χωρισμένη με τον Κασιδιάρη και πενθούσα για τον θάνατο της μεγάλης αγάπης της, του Παντελή, συνεχίζει τη ζωή της ελεύθερη, όπως ενημερώνει στο facebook, ωστόσο δεν ξέχασε τον Παντελίδη και αφιέρωσε (το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει) ένα στάτους στη μνήμη του.

Δείτε το στο athensmagazine.gr, την ίδια μέρα και λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη:

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr