Ποιά Ελληνίδα τραγουδίστρια ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ??? (photo)

101

 

Σχέδια γάμου φαίνεται πως κάνουν ο Άρης Σοϊλέδης με την Ελένη Χατζίδου,όπως αποκάλυψε η λαϊκή τραγουδίστρια σε κυριακάτικη εφημερίδα.

 

H τραγουδίστρια  αναφέρει στη Real News: «Είναι η φυσική εξέλιξη. Φυσικά και το έχουμε συζητήσει και το θέλουμε. Αν ήμουν 20 χρόνων, δε θα το σκεφτόμουν, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής μου το βρίσκω πολύ φυσιολογικό να περνάει από το μυαλό μας. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην το σκεφτόμαστε γιατί περνάμε υπέροχα. Είμαι πολύ ερωτευμένη».

«Είναι η φυσική ροή των πραγμάτων. Κάνεις μία σχέση, ταιριάζεις πολύ, περνάς πολύ χρόνο με τον σύντροφό σου, οπότε γιατί να μην μείνεις μαζί του;».

Όσον αφορά την έντονη δημοσιότητα που πήρε η προσωπική τους ζωή, είπε: «Στον σύντροφό μου φαίνεται περίεργο όλο αυτό. Αν και είναι στα “φώτα” αρκετά χρόνια, πάντα απασχολούσε μόνο με τις επιδόσεις του μέσα στα γήπεδα. Αλλά έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι λόγω εμού φυσικό είναι να εκτίθεται λίγο περισσότερο. Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ και δεν θα το κάνω τώρα. Έχω μια όμορφη σχέση, όπως όλος ο κόσμος».

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr