Ποιά ΠΡΟΤΑΣΗ του Απόστολου Γκλέτσου ΣΟΚΑΡΕ τους κατοίκους???

82

 

Σε επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Στυλίδας στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, δηλώνει πρόθυμος να δώσει λύση στο πρόβλημα που υπάρχει πανελλαδικά…

αφού κανένας δήμος δεν θέλει να φιλοξενήσει στην περιοχή του το νεκροταφείο αλλοθρήσκων. Ωστόσο ως απαραίτητη προϋπόθεση θέτει την έγκριση του Μητροπολίτη κυρίου Νικολάου της Φθιώτιδας. Διαβάστε την επιστολή που έστειλε στον κύριο Πατούλη: «Σεβαστέ πρόεδρε της ΚΕΔΕ, φίλε Δήμαρχε Γεώργιε Πατούλη, κατόπιν της προφορικής μας συζήτησης μαζί με τους εκπροσώπους των αλλόθρησκων Ελλάδας, ζητώ την μεσολάβησή σας ως επισπεύδων στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ώστε να γίνει στην περιοχή του δήμου Στυλίδας, σε δημοτική έκταση, νεκροταφείο αλλοθρήσκων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δήμος μου έτσι επιλύει το μεγάλο πρόβλημα Πανελλαδικά, διότι κανένας άλλος συνάδερφος δεν δέχεται να υλοποιηθεί νεκροταφείο αλλοθρήσκων στο Δήμο του. Βεβαίως βασική προϋπόθεση, είναι η συναίνεση και η ευλογία του οικείου Μητροπολίτη κυρίου Νικολάου της Φθιώτιδας».

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   Πηγή: lamiareport.gr