ΠΟΙΑ επώνυμη Ελληνίδα δήλωσε: «Πιστεύω ότι οι bisexual κάνουν καλύτερο σεξ από τους straight»

113

 

Με τον Αντώνη Καλογρίδη ήσασταν συγκάτοικοι στη Νέα Υόρκη ή είχατε ερωτική σχέση;«Ήμασταν ζευγάρι με τον Αντώνη για ένα χρόνο -και αυτό το λέω πρώτη φορά. Τον θεωρώ από τους πολύ δικούς μου ανθρώπους, με έμαθε να είμαι εξαιρετικά γενναιόδωρη. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και και μας ένωσε ο Αντώνης Ρέμος τραγουδώντας το ‘Έτσι ξαφνικά” στο “Απόλλων Palace” τότε που συνεργαζόταν με τον Σάκη Ρουβά».

Έχεις υπάρξει ποτέ ζευγάρι με άντρα που να γνώριζες ότι έχει κάνει σεξ με άλλους άντρες; «Ναι, έχω κάνει σχέση με bisexual! Δεν έχω κανένα θέμα με αυτό. Πιστεύω μάλιστα ότι οι bisexual κάνουν καλύτερο σεξ από τους straight. Θαυμάζω την Πάολα και υιοθετώ την άποψή της πως “η καψούρα δεν έχει φύλο”. Δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος, μετά από μένα, πάει με γυναίκα ή με άντρα. Πιστεύω μάλιστα πως πολλοί θα ήθελαν να εξερευνήσουν και ένα άλλο κομμάτι της σεξουαλικότητάς τους αλλά δεν το κάνουν για κοινωνικούς λόγους».

Εσύ ερωτεύτηκες ποτέ γυναίκα; «Δεν έτυχε. Αλλά θα ήθελα πολύ να είχα ζήσει αυτή την εμπειρία. Μακάρι να μου είχε συμβεί! Θα ήταν κάτι που θα με πήγαινε μπροστά στο καλλιτεχνικό κομμάτι».

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here