Ποιος θα κάνει guest στη σειρά “Συμμαθητές”; (PHOTOS)

68

 

Ποιος ηθοποιός θα κάνει guest εμφάνιση στη σειρά του ΑΝΤ1;

Στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές» θα απολαύσουμε σε ένα ρόλο έκπληξη τον Θανάση Κουρλαμπά. Ο αγαπημένος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Κώστα, ένα γιατρό που θέλει να τα φτιάξει με τη Βάλια αλλά αποδεικνύεται ότι τα έχει και με τη Σεσίλια.

Τι θα συμβεί με την εμφάνιση του Κώστα;

Θα συνεχίσει ο Αριστείδης να έχει τυφλή εμπιστοσύνη στην Ίριδα;

Θα γίνει το τεστ DNA;

Θα μείνει η Μαριλένα στο πλευρό του Ανδρέα αν το παιδί είναι δικό του; Και θα συμφιλιωθούν επιτέλους ο Γιώργος με τον Αριστείδη;

kourlampas3kourlampas1

97ο έως 99ο επεισόδιο

Ενώ η ημέρα για το τεστ πατρότητας έφτασε κι η αγωνία του Ανδρέα κορυφώνεται, ο Ανδρέας προτείνει στον Αριστείδη να κάνουν ένα άλλο τεστ στην Ίριδα, που θα δοκιμάσει την αφοσίωση της στην Κούλντογκ. Η Βάλια ζητάει από τον Ανδρέα να τηλεφωνήσει στον Φρίντομ για να μάθει νέα του. Η Ντίνα αποφασίζει να προχωρήσει σε 24ωρη παρακολούθηση της γειτόνισσας μέχρι να ανακαλύψει ποιο μυστήριο κρύβει. Ο Αριστείδης συμβουλεύει την Ίριδα να μην βιαστεί για το τεστ αν θα βάλει σε κίνδυνο την υγεία του μωρού αλλά μπαίνει στο γραφείο της την ώρα που εκείνη βρίσκεται σε τηλεφώνημα με τον Θείο.

Η Τατιάνα προσπαθεί να αποφασίσει αν θα κάνει τεστ πατρότητας. Ο Άρης ρωτάει τους γονείς του πώς θα αντιμετωπίσουν την εγκυμοσύνη της Ίριδας, αν το παιδί είναι πράγματι του Ανδρέα. Η Βάλια προσπαθεί να ξεπεράσει τον Φρίντομ γνωρίζοντας καινούριους ανθρώπους. Κι ενώ ο Αριστείδης κι ο Γιώργος συνειδητοποιούν πόσο λείπουν ο ένας από τη ζωή του άλλου, ο Γιώργος δέχεται επαγγελματική πρόταση απ’ τον Παύλο.

kourlampas2

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο