Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός του Hollywood καθάριζε ελληνικά τραπέζια;; (PHOTO)

79

Ο Μπράντλει Κούπερ υποδύεται στην ταινία τον δεινό σεφ «Άνταμ Τζόουνς», έναν ρόλο που κατέκτησε εύκολα, χάρη στην προϋπηρεσία του ως σερβιτόρος σε ελληνικά εστιατόρια.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την πρεμιέρα της ταινίας του, ο 40χρονος ηθοποιός δήλωσε:
«Στα 15 μου άρχισα να καθαρίζω τραπέζια σε ελληνικό εστιατόριο. Στα 18 έκανα όλη την προετοιμασία για τους σεφ, (την περίοδο) μεταξύ του λυκείου και του κολεγίου…σε ένα ιταλικό εστιατόριο με θαλασσινά…βρισκόμουν στην κατώτερη βαθμίδα της ιεραρχίας εκείνη τη περίοδο, κι έτσι σίγουρα άκουγα όλων των υπολοίπων τα παράπονα. Αισθάνομαι πολύ άνετα στην κουζίνα, επομένως αυτό ήταν πολύ καλό. Θεωρώ ότι βοήθησε γιατί δεν είχαμε κάποιους να μας ντουμπλάρουν κι έτσι μαγειρεύαμε εμείς και ήταν μία λειτουργική κουζίνα».
Πρόκειται για μια μαγειρική κωμωδία-δράμα, στην οποία ο Κούπερ υποδύεται έναν ικανότατο σεφ, του οποίου ο εθισμός στα ναρκωτικά έχει ως αποτέλεσμα να χάσει τα δυο αστέρια Michelin που έχει σε εστιατόριο του Παρισιού. Γι΄αυτό και αναζητά την τύχη του στο Λονδίνο, όπου συναντά την επίσης ταλαντούχα σεφ Έλεν (Σιένα Μίλερ) και προσπαθεί να ανοίξει το δικό του εστιατόριο και να κερδίσει ένα τρίτο αστέρι Michelin».

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 loveradio.gr