Ποιο κανάλι θα φιλοξενήσει τις εκπομπές του Σεφερλή???

95

To Star καλωσορίζει τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο: ο ένας και μοναδικός στο είδος του, Μάρκος Σεφερλής, μας κάνει «ποδαρικό» και εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού!

Ο αγαπημένος ηθοποιός  με το ξεχωριστό του χιούμορ θα αναλάβει την παρουσίαση ενός νέου οικογενειακού τηλεπαιχνιδιού, που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

«Έχω Απόψε Ραντεβού», θα είναι ο τίτλος της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής και ο Μάρκος Σεφερλής υπόσχεται, όχι μόνο να μας διασκεδάζει τα Σαββατοκύριακα, αλλά και να μας βρει το ιδανικό μας ταίρι!

Ένας παίκτης αναζητά το τέλειο «άλλο του μισό» ανάμεσα σε τρεις υποψήφιους κάνοντας ερωτήσεις σχετικές με τις σχέσεις, τον έρωτα, την απιστία, τον γάμο, χωρίς όμως να έχει μαζί τους οπτική επαφή. Από τις απαντήσεις τους και με την πολύτιμη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή, θα πρέπει να κάνει την επιλογή του. Το ζευγάρι που θα προκύψει θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη!

Ενέργεια, ατάκες, πολύ γέλιο, τραγούδι, καλεσμένοι έκπληξη στο κοινό και ο σαρωτικός Μάρκος Σεφερλής να δηλώνει πως αυτή την τηλεοπτική σεζόν τα Σαββατοκύριακα θα έχουμε ραντεβού στο Star!

Με νεότερο δελτίο Τύπου θα ανακοινωθούν οι συντελεστές, η ημερομηνία πρεμιέρας και η ώρα προβολής της εκπομπής.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 star.gr