Ποιός γνωστός τραγουδιστής έγινε εθελοντής – δότης μυελού των οστών ???

238

 

 

 

Το Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ λειτουργεί από την άνοιξη του 2014, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου ΌΡΑΜΑ–ΕΛΠΙΔΑΣ

Ο τραγουδιστής έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών για λογαριασμό του Κέντρου Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ και του Συλλόγου Όραμα–Ελπίδας.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα παιδιά που νοσούν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός προσήλθε στα πρότυπα διαγνωστικά Κεντρικά Εργαστήρια της Κλινικής ΡΕΑ, όπου έγινε η δειγματοληψία από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο, Κουράκου Ευγενία.

 

 

 

Ο Πρόεδρος της Κλινικής ΡΕΑ, Μητσάκος Μπαρμπαγιάννης Κυριάκος, τον συνεχάρη προσωπικά για την πράξη αγάπης αλλά και για όλη την εθελοντική δράση ειδικά σε θέματα που αφορούν τα παιδιά!

Το Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ λειτουργεί από την άνοιξη του 2014, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου ΌΡΑΜΑ–ΕΛΠΙΔΑΣ και γενικότερα της αύξησης των εθελοντών δοτών στη χώρα μας.

Για να γίνετε εθελοντές δότες αρκεί να είστε μεταξύ 18–45 ετών, πρόθυμοι να βοηθήσετε οποιονδήποτε στον πλανήτη σας έχει ανάγκη. Η διαδικασία της δειγματοληψίας είναι απλή, ολιγόλεπτη και ανώδυνη.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται, χωρίς ραντεβού, στο Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών – Τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων της Κλινικής ΡΕΑ (Τηλ. Επικοινωνίας: 210 9495071-2).
Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης! Δώσε ΕΛΠΙΔΑ… Δώσε ΖΩΗ…
«Ίσως είσαι απλά ένα άτομο σ’ αυτόν τον κόσμο, όμως για κάποιον μπορείς να γίνεις ολόκληρος ο κόσμος του».

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

 

 

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

πηγή thetoc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here