Ποιός πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ΕΚΡΑΞΕ τον Λαζόπουλο? «Αρνούμαι να συμμετέχω στις γελιότητές του…» (PHOTOS)

123

 

Δίνει σπάνια συνεντεύξεις, ενώ απέχει χρόνια από την τηλεόραση. Πρωταγωνιστής της «Λάμψης» σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Νίκο Νικόλιζα μιλάει για την τηλεόραση και κατακεραυνώνει συναδέλφους του, με ιδιαίτερη αναφορά στο Λάκη Λαζόπουλο…

Θα τον ξαναδούμε στο θέατρο;
«Στο θέατρο εξαρτάται αν θα ξαναπαίξω»
Θεωρεί ότι ο ρόλος του Γιάγκου Δράκου ήταν τόσο ισχυρός που τον στιγμάτισε;
«Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Τη «Σελήνη δεν τη στιγμάτισε; Τον πρώτο χρόνο η «Λάμψη» δεν λεγόταν «Λάμψη», αλλά «Σελήνη». Ο άλλος, ο πως τον λένε, έγινε και βουλευτής από το ρόλο του «Θεοχάρη» που πήρε στη «Λάμψη». Η Παλαιολόγου και η Δανδουλάκη δεν έπαιξαν και ξανάπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν; Όταν τελείωσε η «Λάμψη», είχα πει ότι κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις θα παίξω στο θέατρο. Δεν παίζω ό,τι να΄ ναι. Οι προτάσεις που μου έγιναν δεν μου έλεγαν τίποτα. Δεν θα κάνω εγώ θέατρο για να βρίσκομαι στην επικαιρότητα ή να κάνω εργασιοθεραπεία πάνω στη σκηνή. Δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Η πορεία μου στο θέατρο ήταν συγκεκριμένη. Άρα κάτι συγκεκριμένο θα έπρεπε να κάνω. Οι προτάσεις που μου έκαναν δεν με κάλυπταν σε τίποτα.», είπε ο Χρήστος Πολίτης στην Freddo.

Ενώ όσον αφορά στην τηλεόραση ο Χρήστος Πολίτης αναφέρει:
«Μου έκαναν κάποιες προτάσεις που ήταν γελοίες. Δεν θα έπαιζα εύκολα στην τηλεόραση για να είμαι ειλικρινής, εκτός και αν ήταν κάτι αξιόλογο. Δυο φορές που μου έγιναν προτάσεις, δεν έκαναν για να δεχτώ. Συγκεκριμένα μου έγινε πρόταση για ένα σίριαλ που έκανε ο Λαζόπουλος στηριγμένο πάνω σε δική του ιδέα, με ένα μανάβικο και τέτοια. Μια σαχλαμάρα που κόπηκε στη μέση κιόλας και φυσικά αρνήθηκα. Μετά μου έγινε άλλη μία τηλεοπτική πρόταση για ένα άλλο σίριαλ με τον Κόκλα που λεγόταν «Λατρεμένοι μου γείτονες». Γελοίο κατά την άποψη μου, το οποίο κόπηκε και φυσικά δεν δέχτηκα να το κάνω. Από την άλλη, είμαι από τους λίγους ηθοποιούς που έχω κάνει τόσο πολύ τηλεόραση. Ε, είπα τόπο στα νιάτα. Κάντε ό,τι θέλετε όλοι οι άλλοι.

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

youweekly.gr