Ποιό ήταν το μοιραίο λάθος του Αλβανού συζυγοκτόνου που οδήγησε στη σύλληψη του???

56

 

Όλες αυτές τις μέρες οι αστυνομικοί τον έψαχναν στην περιοχή κοντά στην Ορμύλια και πίστευαν ότι δεν είχε απομακρυνθεί από την περιοχή, παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τον συζυγοκτόνο και τον μικρό Φοίβο να έχουν μεταβεί σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το πρωί της Κυριακής (24.01.2016), ο 32χρονος Λέισι συνάντησε συμπατριώτες του, με τους οποίους μάλιστα φέρεται να είχε και ολιγόλεπτη συνομιλία. Όμως αυτή έμελλε να είναι η μοιραία κίνησή του. Ο ένας από αυτούς έστειλε μήνυμα με το κινητό του τηλέφωνο στη σύζυγό του και εκείνη ειδοποίησε τους συγγενείς του 4χρονου γιου του Λέσι και την αστυνομία.
Μία ακόμη καταλυτική παράμετρος για να φτάσει η αστυνομία στην σύλληψη, ήταν η μαρτυρία ενός 75χρονου κατοίκου της περιοχής. Ο συγκεκριμένος κάτοικος ανέφερε στις αρχές πως είδε τον συζυγοκτόνο να περιφέρεται σε χωράφια της περιοχής. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος καταζητούμενος τον αντελήφθη κι έσπευσε να κρυφτεί ανάμεσα σε θάμνους.

Τις τελευταίες ώρες ολόκληρη η περιοχή ήταν αποκλεισμένη και στις έρευνες συμμετείχαν και οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι εμφανίζονταν πια πεπεισμένοι πως στην ευρύτερη περιοχή κρυβόταν ο 32χρονος μαζί με το τετράχρονο παιδί του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, πολίτες ήταν εκείνοι που τον ακινητοποίησαν!

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr