Πολλές εκπλήξεις στην Ενημερωτική Ημερίδα του Cosmogym 2017 !!! (Video)

123

Η Ενημερωτική Ημερίδα για το Cosmogym Festival – Contest 2017 και των προγραμματισμένων διοργανώσεων για το 2017, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στο ξενοδοχείο President Hotel Athens, στις 12-2-2017. Πάνω από 90 προπονητές και παράγοντες σωματείων έδωσαν το παρόν σε αυτή τη σπουδαία εκδήλωση. Η ημερίδα ξεκίνησε με την παρουσίαση των καλεσμένων από την υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της διοργάνωσης κ. Σπυριδούλα Ίριδα Σπανέα. Ακολούθησε η επίσημη έναρξη και ο χαιρετισμός από την Αντιπρόεδρο της Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία – ΕΓΟ και μέλος της ΟΕ κ. Μαρία Παπαδοπούλου.

Στο πρώτο μέρος της Ημερίδας παρουσιάστηκαν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του 2017 όπως το Win for Life Festival of Gymnastics, η νέα διοργάνωση του Εύ-Gym Festival, το καλοκαιρινό πρόγραμμα κατασκήνωσης Cosmogym Multi Actions & Summer 4all καθώς και η πρωτοποριακή διοργάνωση του The 3Gym Concept. Παράλληλα έγιναν δύο πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις μία από τον υπεύθυνο του Sportcamp Loutraki, επίσημου υποστηρικτή της διοργάνωσης κ Πελέκη Μπάμπη και ακολούθησε η παρουσίαση “Στρατηγική σχεδιασμού και ανάπτυξης” των διοργανώσεων από τον διευθυντή του τμήματος Marketing & Events Development του Cosmogym κ Σπηλιάκο Χάρη . Παρουσιάστηκε η πρωτοπόρα για τα Ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα, mobile apps casnetwork.gr καθώς και ο σχεδιασμός ανάπτυξης των διοργανώσεων για την τετραετία 2017-2020.


Το δεύτερο μέρος περιελάμβανε την παρουσίαση όλων των δεδομένων, όρων και προϋποθέσεων για το Cosmogym Festival – Contest 2017 από τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ Συμεών Σκουτέρη και ολοκληρώθηκε με την ανάλυση του κώδικα αξιολόγησης από την Πανεπιστημιακή Επιτροπή της διοργάνωσης, συγκεκριμένα από τις κ Ελιζάνα Πολλάτου, Νάντια Καραδήμου, Ολύβια Δόντη, Κάτια Σαβράμη και Όλγα Δελιάκη.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας