Προβλέψεις ζωδίων για το σαββατοκύριακο 2/7-3/7…

63

 

Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες και καλό μήνα να έχουμε! Πάμε να δούμε τι θα συμβεί στην ερωτική μας ζωή και αυτό το Σαββατοκύριακο και να σας αποκαλύψω από τώρα πως τα εμπόδια, η ταλαιπωρία και κάθε αρνητική πλανητική όψη πάει στο καλό! Είναι ένας μήνας που θα τολμήσω να εγγυηθώ ότι θα έχω πιο πολλά Σαββατοκύριακα να σας έχω ευχάριστα γεγονότα για την ερωτική σας ζωή. Πάμε να δούμε τι θα συμβεί από αυτό το διήμερο;
Ας δούμε αναλυτικά τι ετοιμάζει αστρολογικά ο έρωτας για τα ζώδια αυτό το Σαββατοκύριακο:
ΚΡΙΟΣ
Ημέρα Σάββατο: η μέρα ενδείκνυται για ήρεμες και χαλαρές βόλτες. Μπορείς Κριέ μου να βρεθείς με λίγους και καλούς φίλους, να μιλήσετε και να κάνετε κους – κους περί ανέμων και υδάτων. Μπορείς αν το επιθυμείς, να βγεις και να φλερτάρεις αλλά κράτα δυνάμεις για την επόμενη μέρα! Ημέρα Κυριακή: Ξεκινά από την Κυριακή η επιρροή της νέας Σελήνης στον Καρκίνο και επειδή ανήκεις για να μην πω ηγείσαι των παρορμητικών ζωδίων μια νέα σχέση ξεκινά για εσένα. Μια νέα ερωτική αρχή ετοιμάσου να κάνεις. Να σε ενημερώσω ότι θα έχει ρομαντικό και γλυκό χαρακτήρα, θα αγγίξει την καρδιά σου απόλυτα η σύναψη της σχέσης αυτή και μπορεί αν το επιθυμήσεις – θελήσεις και εσύ να έχει μεγάλη διάρκεια. Μήπως έψαχνες μια καλή παρέα για τις διακοπές σου; Υπάρχει ενδεχόμενο να την αποκτήσεις μέσα στο διήμερο αυτό.

 

Cheezburger weird goat glasses goats

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, να σου χαρίζει μια ψυχική αρμονία και μια ανάγκη να δώσεις μεγαλύτερη βάση στο δούνε και λαβείν στην ερωτική σου σχέση. Σε κάνει ένα γλυκό και τρυφερό άτομο που βρίσκεσαι σε θέση να προσφέρεις πολλά στον-στην σύντροφό σου. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που με το ένστικτό σου προλαμβάνεις τις ανάγκες και πραγματοποιείς τις επιθυμίες του-της. Αν είσαι μόνος ή μόνη εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα, αφήνεις πίσω σου τους εγωισμούς και τις απαιτήσεις, (όχι πως είχες βέβαια) αλλά τώρα γίνεσαι πιο συγκαταβατικός-η και προτεραιότητα σου γίνεται το αντίθετο φύλλο. Δεν κοιτάς μονομερώς να καλύψεις τις ανάγκες σου, η προσφορά σου σε καθιστά πόλο ερωτικής έλξης. Οπότε μπορώ να σου αποκαλύψω πως είσαι ο-η ιδανικός σύντροφος για το διήμερο και όχι μόνο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι ένα περίεργο θα έλεγα διήμερο για εσένα, θα συμβούν διάφορα ευτράπελα στην ερωτική σου ζωή, δεν είναι αρνητικά αλλά σε βάζουν σε μια διαδικασία να σκεφτείς ποιος είσαι και που πας. Θα δεχθείς πολλά διλλήματα και δεν είναι από διαφορετικά πρόσωπα, αλλά από ένα συγκεκριμένο που σε κάνει να αναρωτιέσαι τι νιώθει για εσένα και σε τι φάση είναι η σχέση σας. Ακόμη και αν δεν έχεις μια σχέση αυτό το διάστημα, αλλά ένα πρόσωπο σε κάνει να το σκέφτεσαι πολύ έντονα τα βράδια, οι συλλογισμοί σου είναι πολλοί, άκρη, η αλήθεια είναι πως δεν θα βρεις, οπότε καλό είναι αυτό που σκέφτεσαι ή την πρώτη ιδέα που σου έρχεται πιο έντονα στο μυαλό σου να προχωρήσεις στην εκτέλεση του, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν το πολυσκέφτεσαι θα μείνεις με τα χέρια σταυρωμένα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα υπέροχο και φανταστικό διήμερο καταφτάνει, με την Σελήνη να είναι στο ζώδιό σου, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και μια εποικημένη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, αλλάζει το σκηνικό ριζικά! Ξέχνα την ερωτική ταλαιπωρία, τις καθυστερήσεις και κυρίως τη μοναχική πορεία που δεν ήθελες αλλά ακολούθησες τελικά χωρίς να το επιθυμείς. Ένας νέος και φρέσκος έρωτας είναι στα σκαριά και καραδοκεί κυριολεκτικά στη γωνία. Το να έχεις αισιοδοξία τη δεδομένη στιγμή που διαβάζεις την πρόβλεψη αυτή και να μην σε διακατέχει αμφιβολία, θα επισφραγίσει το θετικό αποτέλεσμα. Αν αρχίσεις τα «ναι καλά, σιγά μην ισχύουν αυτά για εμένα» ή «ποιος έχασε τη τύχη του για να τη βρω εγώ;» είναι εχέγγυα για την πλήρης αποτυχία. Εμπιστεύσου, όχι εμένα αλλά τον ίδιο σου τον εαυτό, ότι αξίζεις μια καλύτερη τύχη στον έρωτα. Η Αγγέλικα Γεωργίου έχει όλες τις απαντήσεις για το τι σε περιμένει στα ερωτικά σου αυτό το Σαββατοκύριακο!

 

ΛΕΩΝ
Ευχάριστο, δημιουργικό, ανατρεπτικό και απόλυτα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο διήμερο σε περιμένει. Είναι από τα λίγα Σαββατοκύριακα που τα έχει όλα, είναι πλούσιο σε στιγμές και αισθήματα. Μπορείς να επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία ή την ανανέωση της ερωτικής σχέσης σου που είδες να βαλτώνει και να επέρχεται σε αυτή η ρουτίνα. Από όλα έχει ο μπαξές, και για εσένα Λιοντάρι μου που απλά ενδιαφέρεσαι εδώ και μέρες για ένα πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό ή φιλικό σου κύκλο και δεν ήξερες πώς να το προσεγγίσεις, βρίσκεις τη δύναμη να πεις την κατάλληλη κουβέντα και να σε δει επιτέλους με άλλο μάτι. Περιμένω τις εντυπώσεις σου, περιμένω να μου αποκαλύψεις τα νέα σου και πως πέρασες το διήμερο σου, μην με ξεχάσεις!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αληθινή και ουσιαστική ευτυχία σου χτυπά την πόρτα αυτό το Σαββατοκύριακο, ετοιμάσου να αντικρίσεις το αληθινό πρόσωπο του τι σημαίνει να αγαπάς ή να αισθάνεσαι έρωτα για έναν άνθρωπο και μάλιστα χωρίς να ζητάς απολύτως τίποτε ως αντάλλαγμα. Είναι ένα διήμερο που οι αληθινές και πραγματικές αξίες αποκτούν εικόνα για εσένα, καμιά φορά η ευτυχία κρύβεται σε απίστευτες στιγμές, που έχουν πολύ μικρή διάρκεια. Μόνο που είσαι σε θέση να τις διακρίνεις, να τις αξιολογήσεις και να τις εκτιμήσεις. Μπορεί στο πρόσωπο ενός ανθρώπου να νιώσεις τόσο μεγάλη οικειότητα που να εξομολογηθείς ολάκερη την ιστορία της ζωής σου. Μπορεί η σχέση σου να σου φέρει ένα λουλούδι και εσύ να νιώσεις με αυτή του την κίνηση ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος επί γης. Η ζωή είναι στιγμές και εσύ θα το διαπιστώσεις αυτό απόλυτα αυτό το διήμερο.

 

ΖΥΓΟΣ
Ξεκινά από αυτό το διήμερο η επιρροή της νέας Σελήνης στον Καρκίνο, είσαι ένα από τα ζώδια που σκοπεύει να σε επηρεάσει και να σου φέρει γιατί όχι μια νέα σχέση. Ένα νέο και αξιόλογο ερωτικό ενδιαφέρον που να σου διεγείρει κυρίως κάθε συναισθηματική σου πλευρά και πτυχή. Είναι ένα διήμερο που σκοπό έχει να σου φέρει, είτε ως νέα γνωριμία, είτε ένα άνθρωπο στο πλάι σου που να τον γνωρίζεις εδώ και καιρό, που θα σε κάνει να «αισθανθείς». Θα νιώσεις μια ζεστασιά, μια οικειότητα και μια ανάγκη να ακούσεις και να μιλήσεις για θέματα που σας αγγίζουν και τους δυο σας. Γίνεσαι Ζυγέ μου πιο ευαίσθητο ζώδιο αυτό το διήμερο και δεν εννοώ ευσυγκίνητο, αλλά δίνεις πολλές παραπάνω ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα σε σχέση με το παρελθόν σου. Να μου το θυμηθείς αυτή σου η κίνηση θα σου βγει σε καλό!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σου έχω πολύ ευχάριστα νέα και ειδήσεις για αυτό το Σαββατοκύριακο! Έχουμε Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και έχουμε και την Σελήνη στον Καρκίνο να σε επηρεάζουν και τα δυο με έναν πολύ γλυκό και ευαίσθητο τρόπο στην ερωτική σου ζωή. Υπάρχει και νέα Σελήνη στον Καρκίνο που δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια νέα ερωτική σχέση πολλά υποσχόμενη για το μέλλον σου. Το σκηνικό αλλάζει και μόνο να λάβουμε υπόψη μας ότι ο Άρης γυρνά ορθόδρομος στο ζώδιό σου, που ναι το παραδέχομαι απορώ πόσα άντεξες και πόση υπομονή έκανες. Αυτό και μόνο είναι ένα από τα πιο ευχάριστα γεγονότα για να αλλάξει την ερωτική σου πορεία επιτέλους και να σου φέρει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, σε αφήνω να απολαύσεις το υπέροχο διήμερο που ζυγώνει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιτέλους να και ένα καλό, ευχάριστο και ερωτικό διήμερο, χωρίς ναι, μεν αλλά. Δικαιωματικά σου αξίζει να περάσεις ένα πραγματικά ευτυχισμένο και γεμάτο πάθος διήμερο, τέλειωσαν τα βάσανα σου, ο Άρης (αυτός ο κακός πλανήτης) γυρνά σε ορθή πορεία και αφήνεις πίσω σου όποια ταλαιπωρία είχες υποστεί. Μετά από αυτό το διήμερο, δεν θα θυμάσαι καν τι αρνητικό έφερε στη ζωή σου, ούτε καν σαν παλιά ανάμνηση δεν θα είναι. Νέες γνωριμίες, έντονο και ευδιάκριτο φλερτ, εξομολογήσεις και ερωτόλογα, ρομαντικές βόλτες κάτω από το φεγγάρι, προτάσεις που δεν περιορίζονται σε ένα Σαββατοκύριακο αλλά σε ένα πιο μακρύ μέλλον και άλλα πολλά κάνουν την καρδιά σου να γαληνεύει επιτέλους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε κάνει κοινωνικό, ευαίσθητο και καλόβολο με τους γύρω σου, σου φαίνεται παράξενος ο χαρακτηρισμός καλόβολος, (δεν έχεις μάθει να συμβιβάζεσαι από τη φύση σου). Αυτό το διήμερο όμως ακούς και μάλιστα ακούς ακόμη και τα λόγια της σιωπής ενός πρόσωπου. Μπαίνεις στη διαδικασία να ερμηνεύσεις και να εξηγήσεις συμπεριφορές, με λίγα λόγια γίνεσαι ένα ευαίσθητο Αιγοκεράκι και σου πάει πολύ αυτή ευσυγκίνητη πλευρά στο χαρακτήρα σου. Το θέμα όμως είναι ότι μπορείς να πλησιάσεις τον άνθρωπο σου ή και ακόμη και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ. Το σκλαβώνεις ερωτικά με την κίνηση σου αυτή και το κάνεις να μην ξεκολλά ούτε λεπτό από κοντά σου. Μήπως να υιοθετήσεις αυτόν τον γλυκό χαρακτήρα διότι σου πάει πάρα πολύ;

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δυναμικό θα το χαρακτήριζα αυτό το διήμερο για εσένα. Καταφέρνεις και ξεπερνάς με το θάρρος σου τον ίδιο σου τον εαυτό, διεκδικείς και αγωνίζεσαι για τα θέλω και τις επιθυμίες σου με κάθε τρόπο. Σημασία για εμένα έχει η κίνηση σου αυτή και όχι τόσο αποτέλεσμα που θα αποσπάσεις από αυτή σου την ενέργεια. Φυσικά για εσένα ισχύει το αντίθετο, σε νοιάζει το τι θα κερδίσεις και αν θα απογοητευτείς, εδώ θα πρέπει να σου επισημάνω πως δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε για τα αποτελέσματα. Μίλα ευθέως στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εξήγησε τι νιώθεις στο άτομο που αγαπάς, απέσπασε την προσοχή από την σχέση σου αν αισθάνεσαι το τελευταίο διάστημα παραμελημένος-η. Ο τολμών νικά, φλέρταρε ανοιχτά αν σου άρεσε κάποιο πρόσωπο στο διπλανό σκαμπό του beach bar, δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις ένα πολύ όμορφο και τολμηρό Σαββατοκύριακο.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και η Σελήνη να βρίσκεται στον Καρκίνο και εσύ να είσαι από την φύση σου ευαίσθητο άτομο. Τι να σου πω Ψαράκι μου, καλό θα είναι να κυκλοφορείς με χαρτομάντιλα καλού κακού. Είναι από τα πιο ευαίσθητα διήμερα που έχεις δει, σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι σε ένα αρνητικό γεγονός που ενδεχομένως μπορεί να σε επηρεάσει. Αλλά ένα χάδι, μια τρυφερή κουβέντα, ένα αληθινό «σε αγαπώ» σίγουρα θα σε κάνουν για λόγους ευτυχίας, ένα δάκρυ να κυλήσει στο ματάκι σου. Είναι ένα όμορφο και αισθαντικό πολύ διήμερο και αν είσαι μόνος-η, η νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει μια ευαίσθητη και γλυκιά νέα γνωριμία, όπου μπορεί να γίνει σχέση σου και μάλιστα ζωής.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr