Πρώτη η Ελληνική Αποστολή των SOHellas στη φαντασμαγορική τελετή έναρξης των “Special Olympics Austria 2017” (Video)

174


Στο κατάμεστο Planai Stadium του Schladming έγινε εχθές η Τελετή Έναρξης των ΧΙ Παγκόσμιων Χειμερινών Αγώνων Special Olympics Austria 2017.
Πρώτη εμφανίσθηκε η Ελληνική Αποστολή Special Olympics Hellas, την οποία ακολούθησαν οι 106 αποστολές από όλο τον κόσμο. Ενθουσιασμένοι και οι αθλητές ανταπέδιδαν τις εκδηλώσεις αγάπης χαιρετώντας τον κόσμο που τους επευφημούσε. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή αλλά και συγκινητική υπήρξε η άφιξη της φλόγας της Ελπίδας την οποία, μετά από ένα μακρύ ταξίδι που ξεκίνησε στις 2 Μαρτίου στο Ζάππειο, μετέφερε ομάδα σκιέρ η οποία κατέβηκε από μια χιονισμένη πλαγιά του Planai στο κέντρο του σταδίου του Schladming.

Δίπλα στους αθλητές των “Special Olympics Hellas” ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργος Βασιλειάδης ο οποίος με την συνεχή παρουσία του, έδωσε τη δική του υποστήριξη και ενθάρρυνση για τους αγώνες που ξεκινούν. Στο περιθώριο των εκδηλώσεων είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο των Special Olympics Internstional Dr. Timothy P. Shriver τον οποίο πληροφόρησε για την στήριξη την οποία η Ελληνική Πολιτεία παρέχει στο Κίνημά μας.
Ο Πρόεδρος και πρέσβυς Ε.Τ κος Κοδέλλας δήλωσε ότι “η σημερινή τελετή ήταν το επιστέγασμα της μακράς και επιτυχούς προσπάθειας η οποία ξεκίνησε από την Τελετή Αφής της Φλόγας στο Ζάππειο που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και προκάλεσε ενθουσιώδη σχόλια από Έλληνες και Ξένους αλλά και από πολλές προσωπικότητες πολύ πέραν του Κινήματος των Special Olympics. Από σήμερα, ο λόγος ανήκει αποκλειστικά στους εξαίρετους αθλητές μας, Καλή Επιτυχία!»

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας