Πρώτο Ραντεβού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

46

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσει σήμερα, Τετάρτη, ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Στις 17:30 το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιαννάκη Ομήρου στο γραφείο του πρώτου στη Βουλή.

O Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την Τρίτη συνάντηση μιάμισης ώρας με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, όπου επί τάπητος τέθηκαν Ασφαλιστικό, δημόσια διοίκηση και ΕΣΡ.

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Πάρε θέση για το ασφαλιστικό

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση σε σχέση με το ΔΝΤ και να διαλέξει πλευρά στη διαπραγμάτευση για το Ασφαλιστικό.

Επίσης, του ζήτησε να συμβάλει ώστε ξεμπλοκαριστεί το ζήτημα με τη συγκρότηση του ΕΣΡ, να εκλεγεί το νέο συμβούλιο, για να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία αδειοδότητησης των καναλιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί την Κυριακή στην Λευκωσία. Πρόκειται για την πρώτη του επίσκεψη στην Κύπρο ως πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φτάσει το απόγευμα της Κυριακής και θα πραγματοποιήσει όλες τις επαφές του την Δευτέρα. Συγκεκριμένα, θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου. Επίσης, θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.

Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στο στρατόπεδο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) και θα καταθέσει στεφάνι στα «Φυλακισμένα Μνήματα».

Στο μεταξύ, στις 15-17 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΝΔ, που θα έχει στόχο την ριζική αναμόρφωση της λειτουργίας του κόμματος. Εντός Μαρτίου θα διεξαχθούν και οι εκλογές της ΟΝΝΕΔ.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

 

 

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg