Πόσο θα κοστίσει το ΝΕΟ ΠΑΛΑΤΙ της Μενεγάκη??

112

 

Όλα είναι έτοιμα. Η Ελένη κάνει τις τελευταίες “πινελιές” πριν μπει στο νέο της σπίτι.

Η αποκάλυψη του “YES!” προκάλεσε πάταγο. Πρώτο το περιοδικό μας δημοσίευσε τη νέα μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη, αφού κατάλαβε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποια εξωδικαστική λύση στο θέμα της βίλας στα Μελίσσια και πήρε την απόφαση να μετακομίσει. Βέβαια δεν πρόκειται να αποχωριστεί τα αγαπημένα της βόρεια προάστια. Θα πάει πιο… βόρεια πάντως και συγκεκριμένα στο Καστρί.

Η είδηση του “YES!” όπως ήταν επόμενο έφερε πανικό, αφού η Ελένη για μια ακόμη φορά κατάφερε να αιφνιδιάσει τους πάντες, ακόμη και στενούς της συνεργάτες που δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα. Κάτω από απόλυτη μυστικότητα είχε κάνει όλες τις συζητήσεις με τον άντρα της ζωής της Μάκη Παντζόπουλο και τον αρχιτέκτονα και καλό της φίλο Τάσο Ζέππο και δεν είχε αφήσει να διαρρεύσει το παραμικρό μέχρι να κλείσει το deal για το νέο της παλάτι. Ακόμη και όταν ο φωτογραφικός φακός την είχε τσακώσει μαζί με τον Μάκη να βγαίνει από το αρχιτεκτονικό γραφείο του Ζέππου στο Κολωνάκι, στις αρχές του προηγούμενου χρόνου (14 μήνες πριν δηλαδή), από το περιβάλλον της Ελένης διέρρεε ότι θα γίνονταν κάποιες αλλαγές στη βίλα στα Μελίσσια και γι’ αυτό ήθελε τη γνώμη του φίλου της.

 

Πριν το Πάσχα

Βέβαια, η αλήθεια ήταν τελείως διαφορετική και η παρουσιάστρια είναι πλέον πανέτοιμη για τη νέα αρχή σε νέο παλάτι. Μάλιστα, αν δεν υπήρχε το “YES!” να αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό, η Ελένη θα μετακόμιζε χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς, αφού μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού γνώριζαν την πραγματικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική σκέψη της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης ήταν να μπει στο νέο της σπίτι αμέσως μετά το Πάσχα. Όμως, τα δεδομένα έχουν πλέον αλλάξει και δεν αποκλείεται να μετακομίσει πολύ νωρίτερα. Ίσως και μέσα στις επόμενες μέρες! Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ετοιμασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί μέσα στο σπίτι για να τους φιλοξενήσει όλους. Την Ελένη, τον Μάκη, τα τέσσερα παιδιά τη μητέρα της Μενεγάκη, Ζέτα και τον πατριό της Στέλιο Μισόκαλο. Ουσιαστικά απομένει να είναι πανέτοιμα και τα συστήματα ασφαλείας, αφού όπως και στα Μελίσσια, έτσι και τώρα στο Καστρί, το παλάτι αναμένεται να είναι φρούριο και τα συστήματα είναι τελευταίας τεχνολογίας.

 

Οργανωμένη

Η παρουσιάστρια έχει κάνει και όλες τις απαραίτητες αγορές για το νέο της σπίτι. “Εδώ κι ένα χρόνο περίπου έχει οργανωθεί πολύ για τη μετακόμιση και τα πάντα είναι στην εντέλεια”, θα αποκαλύψει στο “YES!” άνθρωπος από το πολύ στενό περιβάλλον της που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Μάλιστα υποστηρίζει ότι θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό σε σύγκριση με το σπίτι στα Μελίσσια και γι’ αυτό το λόγο οι αγορές είναι πολλές. “Δεν θα πάρει απλώς τα πράγματα από το παλιό της σπίτι για να τα πάει στο καινούριο”, μας εξηγεί.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, το νέο παλάτι της Ελένης αναμένεται να της κοστίσει συνολικά το ποσό των 2.000.000 ευρώ. Δεν είναι μόνο η αγορά του ακινήτου. Είναι και η ανακαίνιση που έγινε στο εσωτερικό του, προκειμένου να μείνουν εκεί οχτώ άτομα, οι αγορές για την επίπλωση και διακόσμηση, τα hi-tech συστήματα στο εσωτερικό του σπιτιού, συστήματα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας και άλλα πολλά. Βέβαια μεγάλο μέρος αναμένεται να καλυφθεί αν βγει στο σφυρί η βίλα στα Μελίσσια. Τότε η Ελένη θα εισπράξει το 75% του ποσού που θα πουληθεί, αφού της ανήκει κατά τα τρία τέταρτα.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   athensmagazine.gr