Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της Μίνας Αρναούτη: «Είμαι κουτσή και…» (PHOTOS)

198

 

 

Δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της. Το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου άλλαξε ριζικά τη ζωή της Μίνας Αρναούτη, η οποία εδώ και τέσσερις μήνες παλεύει μέσα από τον Ευαγγελισμό να κλείσει τις πληγές της τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Η σημερινή μέρα ωστόσο δεν είναι σαν τις άλλες. Γενέθλια έχει σήμερα η Μίνα Αρναούτη και για πρώτη φορά έσπασε τη σιωπή της.

Πριν λίγες μέρες ο δικηγόρος της μάλιστα είχε δηλώσει στις κάμερες πως πρόκειται να κάνει ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ), γι΄αυτό και με αφορμή τα γενέθλιά της η Μίνα θέλησε μέσω Facebook να εκφράσει δημόσια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Η Μίνα απαντούσε σχεδόν σε όλα τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, δείχνοντας πόσο πολύ ανάγκη έχει την αγάπη τους.

mna12345

mina1123

Χθες μάλιστα μέσα από το Facebook αποκάλυψε ότι θα βγει από το νοσοκομείο και θα πάεισ το νησί της στη Λέσβο τέλη Ιουνίου. Όπως αναφέρει ο enikos, η συνεπιβάτιδα του Παντελίδη απαντώντας σε μια αγγελία για δουλειά σε καφέ στη Μυτιλήνη, έγραψε  «Εγώ κάνω το 12-9 και με πατερίτσες».

«Έρχομαι στο τέλος μήνα» αποκάλυψε στη συνέχεια μιλώντας με τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   youweekly.gr